Suoraan sisältöön

Koululaiset


Leikkipuisto Haruspuisto järjestää 2021-2022 koululaisten iltapäivätoimintaa.

Helsingin leikkipuistojen koululaisten toiminnassa lapsilla on mahdollisuus ohjattuun leikkiin, liikkumiseen, pelaamiseen ja ulkoiluun sekä kavereiden tapaamiseen ja rentoutumiseen.

Päivittäin vaihtelevaa ohjattua toimintaa järjestetään sekä sisällä että ulkona. Toiminta on monipuolista lapsen leikkiin, liikkumiseen, taiteisiin ja kulttuuriperintöön perustuvaa sekä mahdollistaa myönteiset oppimiskokemukset. Leikkipuistossa lapset ovat aktiivisia toimijoita; toiminnan suunnittelu ja toteutus lähtevät lasten toiveista ja tarpeista.

Leikkipuiston koululaisten toimintaan voi ilmoittautua läpi toimintakauden. Leikkipuistossa voi ilmoittautua myös 36,10 €/kk maksavaan välipalaan tai lapsella voi olla omat eväät mukana. Välipalamaksusta voi hakea maksuvapautusta.

Lapsi voi osallistua toimintaan päivittäin tai epäsäännöllisesti. Huoltaja ilmoittaa leikkipuistoon lapsen poissaolopäivät, kotiinlähtöajan ja tiedon lapsen itsenäisestä kotiinlähdöstä. Jos lapsi ei saavu sovitusti leikkipuistoon tai poistuu ilmoittamatta toiminta-aikana, ilmoitamme siitä huoltajalle. Leikkipuistossa ohjaajat huolehtivat lasten ja toimintaympäristön turvallisuudesta.

Päivittäinen toiminta alkaa lapsen koulutyön päätyttyä ja päättyy klo 16 tai 16.30.

Leikkipuistojen koululaisten toimintaan on luotu sähköinen ilmoittautumislomake, joka korvaa turvasähköpostin ja on helpompi käyttää. Leikkipuistojen koululaisten toimintaan voi ilmoittautua 1.4.2021 alkaen sähköisellä lomakkeella. Lue lisää sähköisestä ilmoittautumisesta.

Lisätietoa ja ohjeet leikkipuistojen koululaisten toimintaan ilmoittautumisesta hel.fi/leikkipuistot/koululaiset


Ajankohtaista :

Lp Haruspuistossa ei todennäköisesti järjestetä koululaisten iltapäivätoimintaa lukuvuonna 2022-2023


    

18.03.2022 12:57