Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Intia

Intiankatu 44
00560 Helsinki
PL 56974, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 52641
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Intia

Leikkipuisto Intia

tavoitat ohjaajat sähköpostitse: lp.intia@hel.fi
Avoinna arkisin ma-pe klo 9.30-16.30


Aamupäivien avoimet, ohjatut tuokiot ja Metsäkerho alkavat viikolla 35, eli 29.8.2022

Leikkipuisto Intian koululaisten toiminta alkoi torstaina 11.8.2022


Syksyn 2022 maksuttomaan leikkipuistojen koululaisten toimintaan voi ilmoittautua. Katso lisää tietoa valikon koululaiset kohdasta.

Leikkipuistojen avoimen varhaiskasvatuksen ohjattu toiminta

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston lelut ja ulkoleikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille.

Pikkulapsiperheiden toimintaa järjestetään sekä sisällä, että ulkona. Viikko-ohjelmamme löydät valikon kohdasta Lapsiperheet.

Toiminnassa lapsi ja oma aikuinen voivat yhdessä leikkiä turvallisesti. Toiminta on lapsiperheille maksutonta.

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.

Vältä leikkipuistossa käyntiä omaehtoisen karanteenin aikana. Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

WC:t ovat avoinna kaikille aukiolomme ajan.


Leikkipuistojen tiloja vuokrataan jälleen!

Leikkipuisto Intian sisätiloja on mahdollista vuokrata yksityiseen käyttöön arkisin klo 17.30 jälkeen ja lauantaisin ja sunnuntaisin vapaasti. Jos haluat tiedustella vapaita päiviä, lähetä sähköpostia Intiaan (lp.intia@hel.fi) tai soita meille aamupäivän aikana 09 310 52 641. Jokaisen vuokralaisen on osallistuttava perehdytykseen, jossa kirjoitamme vuokraussopimukset ja käymme tilan käyttöön liittyvät mahdollisuudet ja säännöt läpi. Perehdytys on Intiassa joka torstai aamu klo 9.00. Lisätietoja hinnoista ja muusta yleisistä vuokraukseen liittyvästä tästä.

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:

ma

10:15

Taideaamu leikkipuisto Intiassa

Leikkipuisto Intia

Leikkipuiston taideaamuun ovat kaikki tervetulleita! Taideaamussa taiteillaan ja askarrellaan monipuolisesti vaihtuvilla teemoilla.  Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

ti

10:15

Vauva-aamu leikkipuisto Intiassa

Leikkipuisto Intia

Leikkipuiston vauva-aamuun ovat kaikki vauvaperheet tervetulleita! Ohjatuilla vauva-aamuissa viihtyvät niin köllöttely- ja konttausikäiset lapset kuin heidän va Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

ke

10:30

Vikkelät jalat - liikuntaleikkituokio leikkipuisto Intiassa

Leikkipuisto Intia

Tervetuloa leikkipuiston pihaan liikkumaan ja leikkimään. Ulkoliikuntatuokiossa lauletaan, lorutellaan, temppuillaan ja palloillaan. Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

to

10:30

Taaperoaamu leikkipuisto Intiassa

Leikkipuisto Intia

Leikkipuiston taaperoiden Taaperoaamuun ovat kaikki taaperot vanhempineen tervetulleita! Leikitään, liikutaan, lauletaan, lorutellaan, hassutellaan, tutkitaan j Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

pe

10:15
Leikkipuisto Intian piha on laaja ja täynnä luontoa. Pihan perältä löytyy myös pienempi, aidattu leikkialue. Käytössä on kaksi hiekkalaatikkoa ja liukumäkeä, vauvakeinut, keinut, kiipeilytelineet ja aukioloaikoina leikkipuiston lelut. Pihalla on myös pieni tekonurmikukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä. Lasitetussa katoksessa eli rospuutossa on pöydät ja tuolit ja siellä voi puiston aukioloaikoina vaikkapa nauttia eväitä.
12.08.2022 16:23