Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Jakomäen toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti:

Perheperjantaihin klo 9.30-11.30. Perheperjantaissa leikitään, liikutaan, lauletaan ja lorutellaan ja tavataan alueen muita lapsiperheitä.

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Vauvaperhetoimintaa järjestetään alueellamme kuusi kertaa lukukauden aikana, kolme ilta-aikaa ja kolme aamupäiväaikaa. Leikkipuistojen vauvaperhetoimintaa on alueellamme leikkipuisto Nurkassa Puistolassa ja leikkipuisto Kesannossa Töyrynummella, Suutarilassa. 

Vauvaperhetoiminta Puistola-Suutarila-Jakomäki -alueella

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.15.11.2018 17:14