Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Kannelmäki

Kanneltie 1 a
00420 Helsinki
PL 42914, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 41613, +358 40 334 4221
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Kannelmäki

LP Kannelmäki

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään.

Leikkipuisto Kannelmäki

lp.kannelmaki@hel.fi

Avoinna arkisin ma-pe klo 9-16:30

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään.  Leikkipuiston sisätiloista lasten ja perheiden käytössä ovat käsienpesupaikat ja wc:t.Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.Toimintamme on lapsiperheille maksutonta. Järjestämme sisällä ohjattuja tuokioita pienissä ryhmissä. Huomioimme toiminnassa turvavälit ja hyvän käsihygienian. Ilmoittaudu pikkulapsiperheiden tuokioihin sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mukaan saa tulla ilman ilmoittautumista, jos tilaa on.Leikkipuiston sisätila (ja osa piha-alueesta) on varattu koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmien käyttöön klo 12 -16.30 välisenä aikana.

Voit nauttia virtuaalisesti Tänään leikitään leikkipuistossa -tuokioista, jotka on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Ajankohtaista

Koululaisten syyslomalla Leikkipuisto Kannelmäessä järjestetään päiväleirit. Ilmoittautuminen etukäteen sähköpostitse. Koronan takia ei ole tällä kertaa retkiä joukkoliikenteellä eikä leipomista, mutta puuhaillaan yhdessä kaikenlaista kivaa :) Sisätilat ovat vain leiritoimintaan ilmoittautuneiden käytössä.

Ly Kaarelan alueen syysloma mainos

Viikko-ohjelma

Ma. klo.10-11.30 Vauvatoimintaa sisällä, ennakkoilmoittautuminen lp.kannelmaki@hel.fi tai paikan päällä jos on tilaa. Mukaan mahtuu 4 vauvaa ja 4 vanhempaaJ

 

Ti. klo.10-11 Kotoklubi Kaneli. Opetellaan suomen kieltä, tuokio ulkona

 

Ke. klo.10  Laulu/Leikkituokio. Muumikerho 9 -11.30

 

To. klo.10 Askartelua/Kädentaitoja. Muumikerho 9 -11.30

 

Pe. klo.10-11.30 Koriskentällä pienten lasten leikkialue ja MLL:n leikkitreffit


Tulosta puiston tapahtumat


Tulevaa toimintaa:Leikkipuisto Kannelmäen piha on aidattu. Käytössä on koriskenttä, hiekkalaatikko, kolme liukumäkeä, vauvakeinu, eri tyyppisiä keinuja, kiipeilytelineet ja spraymaalausseinä. Pihalla on myös pieni tekonurmikukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä.

Leikkipuisto Kannelmäki on kaikenikäisten kohtaamispaikka, jossa niin pienet vauvat kuin alueen mummit ja ukit tapaavat toisiaan. Aamupäivisin puiston asiakkaina ovat pääasiassa pikkulapset vanhempineen. Iltapäivisin koululaiset saapuvat puistoon. Avoimen toiminnan lisäksi puiston henkilökunta järjestää lapsiperheille ja koululaisille ohjattua toimintaa. Aamupäivisin tuokiot on suunnattu alle kouluikäisille ja iltapäivisin ja koulujen vapaapäivinä koululaisille.

Leikkipuiston tilojen vuokraaminen

Leikkipuiston tiloja on vuokrettavissa. Tilavuokraan liittyvät asiat voit hoitaa klo 9-15:30 välillä. Leikkipuiston tiloissa voi olla maksimissään 20 henkilöä.

Tutustu tilavuokraajien siivousohjeisiin tästä.

Leikkipuistojen tilojen vuokraaminen


Lisätietoja

KOTIVA
Kotivanhempien suomen kielen kursseja
07.10.2020 14:24