Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Kannelmäki

Kanneltie 1 a
00420 Helsinki
PL 42914, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 41613, +358 40 334 4221
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Kannelmäki

LP Kannelmäki

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään.

lp.kannelmaki@hel.fi

Avoinna ma-pe klo 9.00-16.00 (lelut poikkeustilanteen vuoksi ei toistaiseksi käytössä)

Leikkipuistossa tarjotaan kesäruoka alle 16-vuotiaille ja järjestetään 1.-3. -luokkalaisten koululaisten päiväleirejä arkipäivisin 1.6.-7.8.

 

Puistoruokailu on maksuton ja siihen ei tarvitse ilmoittautua. Päiväleirit ovat maksuttomia ja niihin ilmoittaudutaan. Kaikki tiedot kesätoiminnastamme löydät Leikkipuistojen kesä -sivustolta.

 

Wc:t ja käsienpesumahdollisuus on käytettävissä klo 9-16. Leikkipuiston sisätilat on varattu vain päiväleirien käyttöön.

 

Tänä kesänä puistoissa ei järjestetä avointa varhaiskasvatusta pikkulapsiperheille eikä koululaisten avointa ohjattua kesätoimintaa. Leikkipuiston kiinteät ulkoleikkivälineet ovat käytettävissä.

 

Voit nauttia virtuaalisesti Tänään leikitään leikkipuistossa -tuokioista, jotka on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Leikkipuistot ja perhetalot julkaisevat myös Facebookissa leikkipuistojen viikoittaisia toimintatuokioita perheille ja koululaisille.


Ajankohtaista

Leikkipuistotoimintaa rajataan 18.3.2020 alkaen

Iltapäivätoiminnan välipalamaksut - tiedote huoltajille 6.4.2020 (koululaisten iltapäivätoiminta)

Leikkipuistojen pihoilla on ollut viime päivinä runsaasti kävijöitä.

Nyt poikkeusoloissa tartuntavaaran vuoksi ei suositella kooontumista isolla joukolla.

Leikitään ja ulkoillaan vuorotellen ja toisiamme huomioiden!


Tulosta puiston tapahtumat


Tulevaa toimintaa:Leikkipuisto Kannelmäen piha on aidattu. Käytössä on koriskenttä, hiekkalaatikko, kolme liukumäkeä, vauvakeinu, eri tyyppisiä keinuja, kiipeilytelineet ja spraymaalausseinä. Pihalla on myös pieni tekonurmikukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä. Sisätiloissa voit lämmittää ruokaa, ja on käytössä iso olkkari ja leikkihuone.

Viikko-ohjelma

Asiakaspalaute kesä 2018

Leikkipuisto Kannelmäki on kaikenikäisten kohtaamispaikka, jossa niin pienet vauvat kuin alueen mummit ja ukit tapaavat toisiaan. Aamupäivisin puiston asiakkaina ovat pääasiassa pikkulapset vanhempineen. Iltapäivisin koululaiset saapuvat puistoon. Avoimen toiminnan lisäksi puiston henkilökunta järjestää lapsiperheille ja koululaisille ohjattua toimintaa. Aamupäivisin tuokiot on suunnattu alle kouluikäisille ja iltapäivisin ja koulujen vapaapäivinä koululaisille.

Leikkipuiston tilojen vuokraaminen

Leikkipuiston tiloja ei toistaiseksi vuokrata koronatilanteen takia. Ilmoitamme nettisivuilamme ja facebookissä kun tilanne muuttuu.

Leikkipuistojen tilojen vuokraaminen


Lisätietoja

KOTIVA
Kotivanhempien suomen kielen kursseja
17.06.2020 14:07