Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho


Alueen kerhotarjonnasta 2021-2021 saat lisätietoa alueen esitteestä tai johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Janne Aulavuori , janne.aulavuori@hel.fi sekä p. 09-31058514


Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta

Leikkitoiminnan kerhot on suunnattu kotona hoidossa oleville 2-5 -vuotiaille lapsille. Maksuton leikkitoiminnan kerho Kirppuset toimii keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9.00-11.30 leikkipuisto Kesannossa.

Kirppuset-leikkitoiminnan kerhossa ulkoillaan ja retkeillään paljon. Kerhotoiminnan tavoitteena on tukea lapsen kasvua ja kehitystä sekä sosiaalisia taitoja. Toiminnan pääpaino on leikillä ja yhdessä toisten kanssa toimimisella. Kerhossa lapsi saa kokemuksia ja elämyksiä leikin, liikkumisen, taiteellisen kokemisen ja ilmaisemisen sekä tutkimisen kautta.
31.08.2021 10:40