Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Kiikku

Kiikku 6
00940 Helsinki
PL 94931, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 62922
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Kiikku

Leikkipuisto Kiikku

Leikkipuisto on kiinni ajalla 9.1.-4.6.2023 varhaiskasvatuksen henkilöstötilanteen johdosta. Kevään aikana avoinna on 25 leikkipuistoa. Katso avoinna ja suljettuna olevat leikkipuistot.

lp.kiikku@hel.fi

instagram sivu: lp_kiikku

Avoinna arkisin ma-pe 9-16:30


Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuistojen piha-alueet, kiinteät leikkivälineet ja pihalelut ovat lasten ja perheiden vapaassa käytössä. Leikkipuiston sisätiloista lasten ja perheiden käytössä ovat käsienpesupaikat ja wc:t. Leikkipuistojen sisätilat on varattu vain kerholaisten ja koululaisten käyttöön. 

Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.


Leikkitoiminnan kerho Neulaset on aloittanut syyskauden ja kerhossa on vielä tilaa. Voit hakea kerhopaikkaa asähköisesti. Lisätietoa saat soittamalla/ kysymällä puistosta.

Lapsiperheille järjestetään avoimen varhaiskasvatuksen ohjattua toimintaa 1.9.2021 lähtien. Toimintamme on lapsiperheille maksutonta ja se järjestetään ulkona. 

Leikkipuiston ohjelma pikkulapsiperheille ohjelma


Leikkipuiston sisätila on varattu koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmien käyttöön klo 12 -16.30 välisenä aikana.

Iltapäivätoiminnassa on vielä tilaa koululaisille. Hae sähköisesti tai tule puistoon tekemään hakemus.
Leikkipuisto Kiikun piha on aidattu. Käytössä on hiekkalaatikko, liukumäki, vauvakeinut, rengaskeinut ja kiipeilyteline.  Lasitetussa katoksessa eli Rospuutossa on pöydät ja tuolit ja siellä voi puiston aukioloaikoina vaikkapa nauttia eväitä.
12.12.2022 10:41