Suoraan sisältöön

Lapsiperheet


Leikkiminen, liikkuminen ja toisten lasten seura ovat tärkeitä lapsille. Leikkipuistot ovat kaikkia lapsiperheitä varten. Järjestämme lapsiperheille avoimen varhaiskasvatuksen ohjattua toimintaa ulkona, jossa lapset ja aikuiset saavat leikin, liikkeen ja yhdessä tekemisen elämyksiä. Kuuntelemme kävijöidemme ideoita ja toiveita ja järjestämme toimintaa myös yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Wc:t ja käsienpesumahdollisuus on käytettävissä kaikille. Leikkipuistossa on myös vaipanvaihtoon sopivat tilat. Muuten sisätilat ovat tällä hetkellä ainoastaan kerholaisten ja iltapäivätoiminnan käytössä. Leikkipuiston piha-alueet, kiinteät leikkivälineet ja pihalelut ovat lasten ja perheiden käytössä.

Lapsiperheiden ohjelma ohjelma

Leikkipuiston piha-alue on lapsiperheiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Alueen asukkaat voivat järjestää leikkitreffejä ja tapahtumia leikkipuiston pihalla ja käyttää leikkipuistojen tiloja maksuttomaan alueelliseen toimintaan. Sisätiloja voi myös vuokrata muun muassa perhejuhlia varten. Lisätietoja tilojen vuokraamisesta.

Leikkitoiminnan kerho Neulasissa on vielä vapaita paikkoja. Kerhon toiminta on tarkoitettu kotihoidossa oleville helsinkiläisille 2-5 -vuotiaille lapsille. Hakea voit sähköisesti ja lisätieoja saat puistosta. 


09.09.2021 15:17