Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Kiiltotähti

Ilomäentie 8
00840 Helsinki
PL 84955, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 56478
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Kiiltotähti

Leikkipuisto Kiiltotähti


Leikkipuisto on avoinna arkisin ma-pe klo 9.00  16.00.

Sähköposti: lp.kiiltotahti@hel.fi Instagram: leikkipuisto_kiiltotahtiLeikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään! Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuiston turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille, leikkipuiston lelut ja ulkoleikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä aukioloaikoina. Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden! 

Leikkipuisto Kiiltotähti sijaitsee Yliskylässä, lyhyen kävelymatkan päässä bussin 89 pysäkiltä. Parkkipaikkoja on rajoitetusti. Pyörille on leikkipuistossa pyörätelineitä.

Huomioittehan että leikkipuiston sisätilat ovat asiakkaiden käytössä klo 9.00 — 12.00 johtuen koululaisten perusopetuslain mukaisesta iltapäivätoiminnasta. WC-tilat ovat käytössä klo 16:een saakka.


Leikkipuisto Kiiltotähden pihalta löytyy monipuolisesti leikki- ja liikuntavälineitä eri-ikäisille lapsille. Lisäksi käytettävissä on aidattu alue hiekkalaatikoineen ja vauvakeinuineen perheen pienimpiä ajatellen. Erilaisia pallopelejä voivat tottuneemmatkin harrastaa asianmukaisessa kaukalossa. Puisto sijaitsee luonnonkauniilla paikalla; sen välittömässä läheisyydessä on niin metsikköä kuin niittyäkin joskin myös kulkuyhteydet ovat suotuisat.


  • Leikkipuiston avoimen varhaiskasvatuksen kerho toimii tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00  11.30. Leikkihuone on tuolloin varattu kerholaisten käyttöön, muut sisätilat (keittiö, WC:t ym.) ovat asiakkaiden käytettävissä. Leikkipuisto Kiiltotähti Facebookissa:

https://www.facebook.com/people/Leikkipuisto-Kiiltot%C3%A4hti/100084332200275/
16.01.2023 08:46

Ruokalistat 2021

Palmian ruokalistat koskevat seuraavia yksiköitä

Kaarelan raitti & Päiväkoti Vuorilinnan esikouluryhmät, Päiväkoti Kaunokki ja Leikkipuisto Kaunokki, Haga förskola koululla, Päiväkoti Munkkivuoren metsäesikouluryhmät koululla, Päiväkoti Purje, Ilomäki, Leikkipuisto Kiiltotähti, Laivakello, Siilitie ja ryhmä Ilves, Herukka, Puotila ja ryhmät Pikkupuoti & Puotinkulma, Kukkaniitty & Blomängen, Lakka, Hippaheikki, Myrskyluoto, Keula ja Vankkuri.