Suoraan sisältöön

Koululaiset


Koululaisten iltapäivätoimintaa Käpylän alueella järjestävät:


Leikkipuisto Intia
arkisin klo 16.30 asti
Intiankatu 44


Helsingin leikkipuistojen koululaisten toiminnassa lapsilla on mahdollisuus ohjattuun leikkiin, liikkumiseen, pelaamiseen ja ulkoiluun sekä kavereiden tapaamiseen ja rentoutumiseen. Toiminta on sisällöltään suunnattu alakouluikäisille lapsille.
Päivittäin vaihtelevaa ohjattua toimintaa järjestetään sekä sisällä että ulkona. Toiminta on monipuolista lapsen leikkiin, liikkumiseen, taiteisiin ja kulttuuriperintöön perustuvaa sekä mahdollistaa myönteiset oppimiskokemukset. Leikkipuistossa lapset ovat aktiivisia toimijoita; toiminnan suunnittelu ja toteutus lähtevät lasten toiveista ja tarpeista.
Leikkipuisto Intian 1.-luokkalaisten koululaisten toiminta alkaa Käpylän peruskoulun pihalta koulupäivän päätyttyä lukujärjestyksen mukaisesti lukuvuonna 2022-2023. Leikkipuisto Intian ohjaajat saattavat pienet koululaiset Intian leikkipuistoon, jossa koululaisten toiminta päättyy 16.30 mennessä. Vanhemmat koululaiset ja muista kouluista tulevat saapuvat Intiaan itsenäisesti.
Leikkipuistossa voi ilmoittautua myös 36,10 €/kk maksavaan välipalaan tai lapsella voi olla omat eväät mukana. Välipalamaksusta voi hakea maksuvapautusta.


Perusopetuksen iltapäivätoiminta
Paila

arkisin klo 16 tai klo 17 asti
Käpylän peruskoulu Untamontie 2
Yhtenäiskoulu Louhentie 3


Tietoja toiminnasta
Monipuolinen toimintamme painottuu liikuntaan, ulkoiluun sekä lasten omaehtoiseen leikkiin. Kerhoissa toimimme paljon pienryhmissä, joka mahdollistaa vaihtelevan toiminnan ja antaa lapsille mahdollisuuden valita mieluista toimintaa ja kokeilla uusia asioita. Liikunnan lisäksi kädentaitoja pääsee harjoittamaan askartelupajoissa, läksyjenteolle on oma aikansa, järjestämme juhlia eri teemojen mukaan sekä teemme retkiä lähialueella. Myös lasten omat ideat ja toiveet huomioidaan parhaamme mukaan. Kerhopäivä sisältää myös välipalan päivittäin.
Toiminta-aika
Iltapäivätoiminta alkaa lapsen koulupäivän päätyttyä ja päättyy klo 16 tai 17.

Asiakasmaksut
100 €/kk klo 16.00 saakka ja 120 €/kk klo 17.00 saakka. Asiakasmaksuun on mahdollista hakea maksuhuojennusta.
Lisätietoa ja ohjeet koululaisten iltapäivätoimintaan ilmoittautumisesta: hel.fi/iltapaivatoiminta
Koulujen loma-aikojen toiminta 2022 - 2023

Alueemme Leikkipuistoyksikkö Kallio-Pasila-Vallilan kahdeksan leikkipuistoa järjestävät koululaisille loma-aikoina maksutonta ohjelmaa mm. päiväleirejä, retkiä. Näistä lisätietoa lähempänä loma-aikoja.


01.09.2022 10:03