Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho


Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti (asiointi.hel.fi). Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta

Leikkipuisto Kimmossa ei tällä kaudella toimi leikkitoiminnan kerhoa. Lisätietoa alueen leikkitoiminnan kerhoista löydät alueen esitteestä tai johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Hannele Ojalta, hannele.oja@hel.fi, 09 310 74093.

Leikkipuisto Kimmon kerho Kimmon Käpyset

Kerhoajat keskiviikko ja torstai klo 9.00-11.30

Kerho aloitetaan ulkoilemalla, sisällä syödään eväät, leikitään ja touhutaan yhdessä.

Lapsen kerhoreppu pakataan varavaatteet, sisätossut ja pienet eväät, tarvittaessa varavaippa. Puistosta saa juomaksi vettä.

Ajankohtaiset tiedotteet

Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa alueen esitteestä  tai johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Hannele Ojalta, hannele.oja@hel.fi, puh 09 310 74093.18.01.2022 11:33