Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Kipinäpuiston toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti:

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti keskiviikon vauvamuskariin ja torstaisin venäjänkieliseen vauvamuskariin. Molemmat ovat klo 10.30 11. 00

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Tulevat vauvaperhetoiminnan ajat:

VAUVAPERHETOIMINTA klo 10.00- 11.30
Pe 7.9.    Yhdessä vauvan kanssa – varhainen vuorovaikutus
Pe 21.9.  Arjessa jaksamisen, vanhempana oleminen, palvelut
Pe 5.10.    Vauvan päivä - ja unirytmi , ruokail

Vauvaperhetoiminta Mellunkylä-Vuosaari -alueella

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.

15.11.2018 17:50