Suoraan sisältöön

Koululaiset


Leikkipuisto Kotinummi järjestää ryhmämuotoista perusopetuslainmukaista iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille lapsille.

Tietoja toiminnasta:

Koululaisten iltapäiväryhmässä annetaan tilaa ja aikaa leikille. Liikumme päivittäin pelaillen, leikkien, kisaillen ja touhuillen, Ulkoilemme ja retkeilemme lähiympäristössä. Mahdollisuus on myös taiteen ja kädentöiden tekemiseen.

Huolehdimme, että lapsella on turvallinen ja monipuolinen leikkiympäristö, sekä mielekästä tekemistä. Ohjaajat ovat koko iltapäivän läsnä, kohtaavat lapsen yksilöllisesti, tasavertaisesti ja lämmöllä, leikkivät, auttavat tarvittaessa, kuuntelevat ja vastaavat lapsen tarpeisiin. Toimintaa ideoidaan, suunnitellaan ja järjestetään yhdessä lasten kanssa. Syömme välipalan koulun ruokalassa, Malmin peruskoulun Kesälän toimipisteessä.

Toiminta-aika: Iltapäivätoiminta alkaa lapsen koulupäivän päätyttyä ja päättyy klo. 16. Toimintaa ei järjestetä koulujen loma-aikana eikä lauantaikoulupäivinä.

Asiakasmaksut
100 e/kk toiminta päättyy klo 16 . Asiakasmaksuun voi saada tulojen perusteella maksuhuojennuksen tai -vapautuksen. Katso tästä tulorajat ja hakuohjeet. Asiakasmaksuohjeet postitetaan iltapäivätoimintaan ottopäätöksen yhteydessä.

Hakuohje

  1. Iltapäivätoimintaan haetaan 22.3.- 23.4.2021.
  2. Ohjeet hakemiseen ja hakulomake. Ilmoittautumiset palautetaan postitse tai sähköisesti Kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle. 
  3. Päätös toimintaan ottamisesta postitetaan huoltajille 1.7.2021 mennessä.
  4. Hakuajan ulkopuolella tehdyt hakemukset toimitetaan osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki.

Leikkipuistot ovat avoimia kaikille
Leikkipuisto Kotinummi on myös kaupunkilaisille avoin toiminta- ja leikkiympäristö. Muut koululaiset ovat aina tervetulleita leikkimään ja viihtymään maksutta ja ilman ennakkoilmoittautumista. Leikkipuistossa saa syödä omia eväitä.

Koululaisten loma-aikoina alueen leikkipuistoissa järjestetään retkiä, päiväleirejä, tapahtumia ja mukavaa tekemistä koululaisille. Ohjelmasta tiedotetaan lomien lähestyessä.

Toimintaamme voi tutustua myös leikkipuiston Facebook-sivuilla. Tervetuloa tutustumaan leikkipuistoon ja koululaisten iltapäivätoimintaan!


Ajankohtaista:
    
13.08.2021 09:30