Suoraan sisältöön

Koululaiset


Leikkipuisto Kotinummi järjestää ryhmämuotoista perusopetuslainmukaista iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille lapsille.
Iltapäivätoimintaan osallistuville järjestetään monipuolista toimintaa ja heille tarjotaan välipala leikkipuiston tiloissa.

Kaikki koululaiset ovat tervetulleita leikkimään, viettämään iltapäivää ja halutessa syömään omia eväitä leikkipuiston pihalle.

Tietoja toiminnasta:

Koululaisten iltapäiväryhmässä annetaan tilaa ja aikaa leikille. Liikumme päivittäin pelaillen, leikkien, kisaillen ja touhuillen. Ulkoilemme ja retkeilemme lähiympäristössä. Mahdollisuus on myös taiteen ja kädentöiden tekemiseen. 

Huolehdimme, että lapsella on turvallinen ja monipuolinen leikkiympäristö, sekä mielekästä tekemistä. Ohjaajat ovat koko iltapäivän läsnä, kohtaavat lapsen yksilöllisesti, leikkivät, auttavat tarvittaessa, kuuntelevat ja vastaavat lapsen tarpeisiin. Toimintaa ideoidaan, suunnitellaan ja järjestetään yhdessä lasten kanssa. 

Toiminta-aika: Koulupäivän jälkeen lapset saapuvat leikkipuistoon. Iltapäivätoiminta päättyy klo 16.00 -17.00 sopimuksen mukaan. Toimintaa ei järjestetä koulujen loma-aikana eikä lauantaikoulupäivinä. Loma-aikoina koululaisille järjestetään avointa toimintaa klo 9-16 vaihtelevasti alueella aukiolevissa leikkipuistoissa.

Asiakasmaksut
100 e/kk klo 16 saakka ja 120e/kk  klo 17 saakka. Asiakasmaksuun voi hakea tulojen perusteella maksuhuojennusta tai -vapautuksen erillisellä hakemuksella, joka tulee kotiin päätöksen mukana.

Asiakasmaksuohjeet postitetaan iltapäivätoimintaan ottopäätöksen yhteydessä.

Hakuohje

  1. Iltapäivätoimintaan haetaan  keväällä. 
  2. Linkki hakemiseen, asiakasmaksuihin ja irtisanomiseen, Ohjeet hakemiseen ja hakulomake.                                   Ilmoittautumiset palautetaan postitse tai sähköisesti Kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle. 
  3. Päätös toimintaan ottamisesta postitetaan huoltajille.
  4. Hakuajan ulkopuolella tehdyt hakemukset toimitetaan osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki.


Koululaisten loma-aikoina alueen leikkipuistoissa järjestetään retkiä, päiväleirejä, tapahtumia ja mukavaa tekemistä koululaisille. Ohjelmasta tiedotetaan lomien lähestyessä.

Toimintaamme voi tutustua myös leikkipuiston  Facebookissa ja Instagramissa.

LP Kotinummen Facebook

LP Kotinummen Instagram

Tervetuloa tutustumaan leikkipuistoon ja koululaisten iltapäivätoimintaan!21.10.2022 14:21