Suoraan sisältöön

Koululaiset

Helsingin leikkipuistojen koululaisten toiminnassa lapsilla on mahdollisuus ohjattuun leikkiin, liikkumiseen, pelaamiseen ja ulkoiluun sekä kavereiden tapaamiseen ja rentoutumiseen.

Päivittäin vaihtelevaa ohjattua toimintaa järjestetään sekä sisällä että ulkona. Toiminta on monipuolista ja se perustuu leikkiin, liikkumiseen, taiteisiin ja kulttuuriperintöön. Lisäksi se mahdollistaa myönteiset oppimiskokemukset. Leikkipuistossa lapset ovat aktiivisia toimijoita; toiminnan suunnittelu ja toteutus lähtevät lasten toiveista ja tarpeista.

Ilmoittautumisohjeet lukuvuodelle 2022-2023
1.  Ilmoittautuminen(pdf). Saat lomakkeen myös leikkipuistosta.
2. Voit ilmoittaa lapsesi leikkipuiston koululaisten toimintaan ja 36,10 €/kk maksavaan välipalaan tai leikkipuiston koululaisten toimintaan ilman maksullista välipalaa.
3. Perustietolomake (pdf). Saat lomakkeen myös leikkipuistosta.
4. Palauta molemmat lomakkeet koululaisten toimintaa järjestävään leikkipuistoon.
Leikkipuistojen välipalamaksusta voi hakea vapautusta tällä lomakkeella (pdf)

Lisätietoa ja ohjeet leikkipuistojen koululaisten toimintaan ilmoittautumisesta hel.fi/leikkipuistot/koululaiset

Lapsi voi osallistua toimintaan päivittäin tai epäsäännöllisesti. Huoltaja ilmoittaa leikkipuistoon lapsen poissaolopäivät, kotiinlähtöajan ja tiedon lapsen itsenäisestä kotiinlähdöstä. Jos lapsi ei saavu sovitusti leikkipuistoon tai poistuu ilmoittamatta toiminta-aikana, ilmoitamme siitä huoltajalle. Leikkipuistossa ohjaajat huolehtivat lasten ja toimintaympäristön turvallisuudesta.

Päivittäinen toiminta alkaa lapsen koulutyön päätyttyä ja päättyy klo 16.

Lisätietoa ja ohjeet leikkipuistojen koululaisten toimintaan ilmoittautumisesta hel.fi/leikkipuistot/koululaiset23.03.2022 13:18