Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Lahnalahti

Lauttasaarentie 40a
00200 Helsinki
PL 20914, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 44397
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Lahnalahti

Leikkipuisto Lahnalahden piha

Leikkipuisto Lahnalahti

+358 9 310 44397

lp.lahnalahti@hel.fi

Avoinna ma-pe klo 9-16.30 


Leikkipuistojen koululaisten ryhmät toimivat 11.8.2021 alkaen pääasiassa ulkotoimintana.Toimintaan ilmoittaudutaan/haetaan. Lue lisää koululaisten toiminnasta.

Leikkipuistojen kerhot toimivat normaalisti.

Järjestämme ohjattuja ryhmätoimintoja sisätiloissa. Ryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen ja ryhmän osallistujien määrää rajataan tarvittaessa. Toimintaan ilmoittaudutaan tekstiviestillä leikkipuiston puhelinnumeroon. Leikkipuistojen yhteystiedot löytyvät täältäToimintaan on mahdollista ilmoittautua myös paikan päällä, jos ryhmätoiminnassa on tilaa.

Wc:t ja käsien pesumahdollisuus ovat käytettävissä. Muutoin sisätilat on varattu vain avoimen varhaiskasvatuksen ryhmätoiminnoille: kerhot, vauva- ja pikkulapsiperheiden toiminta ja koululaisten toiminta.

Tule leikkipuistoon ja perhetaloon vain terveenä ja noudata turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Käytä kasvomaskia suositusten mukaisesti, muista turvavälit ja huolehdi käsien pesusta.

Leikkipuistojen piha-alueet, kiinteät leikkivälineet ja pihalelut ovat lasten ja perheiden käytössä.

Stadin leikkipuisto verkossa lapsille ja lapsiperheille löytyy Helsinki-kanavalta, kohdasta Videosarjat nimellä Tänään leikitään leikkipuistossa.


Leikkipuiston lelut ja ulkoleikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille.

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.

Vältä leikkipuistossa käyntiä omaehtoisen karanteenin aikana. Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.Leikkipuiston vuokraus

Leikkipuiston tiloja vuokrataan vain lasten ja nuorten harrastustoiminnan ryhmien käyttöön.
Lisätietoja tilojen vuokraamisesta.

Voit nauttia virtuaalisesti Tänään leikitään leikkipuistossa -tuokioista, jotka on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Leikkipuistot ja perhetalot julkaisevat myös Facebookissa leikkipuistojen viikoittaisia toimintatuokioita perheille ja koululaisille.


Tulosta puiston tapahtumat


Tulevaa toimintaa:
15.09.2021 08:49