Suoraan sisältöön

Koululaiset

Leikkipuisto Laurinniitty järjestää ryhmämuotoista perusopetuslainmukaista iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille lapsille.

Tietoja toiminnasta
Toiminta alkaa lapsen koulupäivän päätyttyä. Ryhmämuotoiseen toimintaan kuuluu välipala. Iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivinä, muttei lauantaisin.Toiminta päättyy klo 16.00

Iltapäivätoiminnassa tutkitaan ympäristöä, liikutaan, retkeillään ja leikitään.Käytämme lähialueen liikuntapuistoa sekä leikimme pihalla nauttien uudesta peruskorjatusta pihasta. Kuuntelemme lasten aloitteita toiminnan suunnittelussa ja järjestämme toimintaa yhdessä lasten kanssa. Iltapäivätoiminnassa on toisia kunnioittava, turvallinen ja kannustava ilmapiiri.

Asiakasmaksut
100 e/kk, jos toiminta päättyy klo 16. Asiakasmaksuun voi saada tulojen perusteella maksuhuojennuksen tai -vapautuksen. Katso tästä tulorajat ja hakuohjeet. Asiakasmaksuohjeet postitetaan iltapäivätoimintaan ottopäätöksen yhteydessä.

Hakuohje

  1. Iltapäivätoimintaan haetaan 23.3.–24.4.2020.
  2. Ohjeet hakemiseen ja hakulomake. Ilmoittautumiset palautetaan postitse tai sähköisesti Kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle. 
  3. Päätös toimintaan ottamisesta postitetaan huoltajille 26.6.2020 mennessä.
  4. Hakuajan ulkopuolella tehdyt hakemukset toimitetaan osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki.

Leikkipuistot ovat avoimia kaikille
Leikkipuisto Laurinniitty on myös kaupunkilaisille avoin toiminta- ja leikkiympäristö. Muut koululaiset ovat aina tervetulleita leikkimään ja viihtymään maksutta ja ilman ennakkoilmoittautumista. Leikkipuistossa saa syödä omia eväitä.

Koululaisten loma-aikoina alueen leikkipuistoissa järjestetään retkiä, päiväleirejä, tapahtumia ja mukavaa tekemistä koululaisille. Ohjelmasta tiedotetaan lomien lähestyessä.

Toimintaamme voi tutustua myös leikkipuiston Facebook-sivuilla. Tervetuloa tutustumaan leikkipuistoon ja koululaisten iltapäivätoimintaan!

Laurinniityn arjen käytäntöjä

Leikkipuistoon tullessaan lapset tervehtivät ohjaajaa ja vievät repun ja vaatteet naulakkoon. Kännykät jätetään reppuihin. Tarvittaessa lapsi voi soittaa vanhemmille. Puistossamme ulkoilemme paljon. Säänmukaiset vaatteet ja varavaatteet ovat tärkeitä, jotta leikkiminen olisi hauskaa säällä kuin säällä. Välipalaa on tarjolla klo 13.00-14.30. Koulujen loma-aikoina ei ole välipalaa. Vanhemmat voivat päättää saako lapsi lähteä itse leikkipuistosta vai haetaanko hänet. Tämä tieto on tärkeä olla ohjaajilla.

01.04.2020 14:07