Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Lehdokki

Kasöörinkatu 3 (sisätila) Pakkamestarinkatu 4 (ulkopuisto)
00520 Helsinki
PL 52912, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 42578, +358 9 310 69854
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Lehdokki


Leikkipuisto Lehdokki on avoinna arkisin ma-pe klo 9.30-16.30.

Ota yhteyttä lp.lehdokki@hel.fiLeikkipuistojen avoimen varhaiskasvatuksen toiminta toteutetaan tammikuun ajan ulkotoimintana


Leikkipuistojen koululaisten toiminta, lapsiperheiden ohjattu toiminta ja kerhot järjestetään ulkotoimintana tammikuun ajan.

Leikkipuistojen koululaisten toiminnassa lapset tulevat useista eri kouluista ja myös eri luokista. Siirtämällä toiminnan ulos, pyrimme välttämään turhia kontakteja ja ryhmien sekoittumista. Ulkona tapahtuvassa toiminnassa on helpompi välttää isojen joukkojen pakkautumista pieneen tilaan, jonoja ja tiiviitä ryhmittymiä.

Leikkipuistojen koululaisten toimintaan osallistuvat lapset ruokailevat porrastetusti sisätiloissa, muutoin toimitaan ulkona. Henkilökunta valvoo ja porrastaa vessojen käyttöä siten, että sisätiloissa ei ole yhtä aikaa useampaa henkilöä. Asiaa tarkastellaan uudestaan tammikuun lopussa.

Riittävä ja asianmukainen vaatetus vaihtelevissa sääolosuhteissa on tärkeää, ja tästä on huoltajille tiedotettu toimintakauden aikana. Kovien pakkasten varalle leikkipuistoissa otetaan tarvittaessa käyttöön sisätiloja joihin lapset voivat siirtyä sovituissa pienryhmissä lämmittelemään.

Lisätietoa saat leikkipuistoista

 

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston lelut ja ulkoleikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille.


Toiminnassa lapsi ja oma aikuinen voivat yhdessä leikkiä turvallisesti. Toiminta on lapsiperheille maksutonta.
Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.


Vältä leikkipuistossa käyntiä omaehtoisen karanteenin aikana. Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.


Leikkipuistojen tiloja vuokrataan jälleen!

Leikkipuisto Lehdokin sisätiloja on mahdollista vuokrata yksityiseen käyttöön arkisin klo 17 jälkeen ja lauantaisin ja sunnuntaisin vapaasti. Lisätietoja sähköpostitse lp.lehdokki@hel.fi tai puhelimitse 09 310 42 578


Otamme vastaan paperisia varhaiskasvatushakemuksia 
Vi tar emot ansökningar om småbarnspedagogik i pappersform
We accept paper applications to early childhood education         

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:
Huomioithan, että leikkipuisto Lehdokin sisätilat sijaitsevat kerrostalon alakerrassa os.Kasöörinkatu 3. Leikkipuiston ulkopiha sijaitsee os. Pakkamestarinkatu 4, Mäkelänkadun läheisyydessä. Leikkipuisto Lehdokin piha on osittain aidattu. Käytössä on hiekkalaatikko, liukumäki, vauvakeinut, rengas- ja lautakeinut sekä kiipeilytelineet pienille ja isoille lapsille. Pihalla on pieni mäki, jossa voi laskea talvisin mäkeä. Piha on osittain asfaltoitu.Hiekkakentällä on mahdollisuus pelata jalkapalloa ym. Huolto- ja varastorakennuksen vieressä on pieni sateensuoja. Uima-allas palvelee kesäisin pieniä uimareita ja talvisin peli- ja leikkipaikkana.
11.01.2022 11:39