Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho

Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta

Leikkipuisto Lohikäärmepuiston Lohis-kerho

Leikkipuisto Lohikäärmepuistossa järjestetään kerhotoimintaa kotihoidossa oleville 2-5-vuotiaille lapsille.
Kerho toimii tiistaisin ja torstaisin klo 9.00-11.30. Kerhon toimintakausi alkaa 25.8.2020 ja päättyy toukokuun lopussa. Kerhoissa noudatetaan koulujen loma-aikoja.

Leikkitoiminnan kerhon tavoitteena on tukea lapsen kasvua ja kehitystä. Kerhossa leikitään, lauletaan,  luetaan satuja ja loruja, pelataan ja askarrellaan. Toiminnan pääpaino on leikillä. Kerhossa syödään kotoa tuodut pikku eväät.

Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa alueen esitteestä tai johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Jyrki Rönköltä, jyrki.j.ronkko@hel.fi, puh. 09 310 69929.

Asiakastiedote 31.3.2021

 

Leikkipuistojen ja päiväkotien kerhot suljetaan huhtikuuksi

 Henkilöstövaje lakisääteisen varhaiskasvatuksen toiminnassa edellyttää lisähenkilöstöä kerhotoiminnasta ja leikkipuistoista.

Leikkipuistojen ja päiväkotien kerhot suljetaan ajalla 6.–30.4.2021.

 Leikkipuistojen koululaisten toimintaa järjestetään. Mahdollisista koululaisten toiminnan sulkemisista tiedotetaan leikkipuistokohtaisesti.

 Leikkipuistojen piha-alueet ja kiinteät leikkivälineet ovat edelleen perheiden käytettävissä.

 Tule leikkimään terveenä ja noudata leikkipuistojen turvallisuus ja hygieniaopasteita. Valitse leikkipaikka väljästi turvavälit huomioiden.

 Leikkipuistojen sisätilat ovat edelleen suljettuina muulta toiminnalta kuin koululaisten ryhmiltä.

Avoimen varhaiskasvatuksen pikkulapsiperheiden toiminta leikkipuistoissa ja perhetaloissa on edelleen suljettuna.

 Toukokuussa on tarkoitus avata huhtikuun suljettuna oleva kerhojen toiminta.

 Seuraa leikkipuistojen tiedotteita sivulla www.hel.fi/leikkipuistot

 


  




31.03.2021 15:13