Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Lohikäärmepuiston toimintaan ovat kaikki vauvat tervetulleita yhdessä vaikka koko perheen kanssa, mummot ja vaarit mukaan lukien.

Erityisesti perjantain lauluhetki sopii myös vauvoille tarjoten mahdollisuuden vuorovaikutukseen, sosiaalisuuteen, rytmitajun ja puheen kehitykseen. Muissakin tuokioissa saa näihin harjoitusta vaikka ihan pieni vauva itse ei niissä ole välttämättä aktiivinen toimija.

Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Aiheina Yhdessä vauvan kanssa - varhainen vuorovaikutus,Voimavaroja arkeen ja Vauvan uni ja päivärytmi. Vuosaaren alueella Vauvaperhetoimintaa on keväisin ja syksyisin. Kutsut uuden vauvan perheille lähetetään alkuvuonna ja alkusyksyllä. Tiedon ajankohdista saa myös puistosta.

Leikkipuisto Lohikäärmepuisto, Lohikäärmeenpolku 3, 00980 Hki, puh. 09 310 62757, lp.lohikaarmepuisto@hel.fi

 To 22.10. klo 17-18:30  Yhdessä vauvan kanssa – varhainen vuorovaikutus 
 To 29.10.klo 17-18:30   Arjessa jaksaminen, vanhempana oleminen, palvelut
 To 5.11. klo 17-18:30    Vauvan päivä- ja unirytmi ja ruokailu

Ilmoittautuminen! 


Vauvaperhetoiminta Mellunkylä-Vuosaari -alueella

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana.

23.09.2020 10:13