Suoraan sisältöön

Koululaiset

Koululaisista on hauskaa, kun on kavereita ja saa itse valita mieluisaa tekemistä. Leikkipuiston koululaisten iltapäivätoiminnassa lapset saavat leikkiä, pelata, ulkoilla ja rentoutua itsekseen ja kavereiden kanssa.

Päivittäin vaihtelevat ohjatut toiminnat sisältävät kädentaitoja, liikunnallisia puuhia, lasten itse keksimiä leikkejä ja silloin tällöin retkiä lähialueelle. Ohjattuun toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista, mutta kannustamme lapsia kokeilemaan uusia juttuja.

Maanantaina leikkipäivä

Tiistaina lautapelipäivä

Keskiviikkona kädentaidot

Torstaina liikuntapäivä

Perjantaina vaihtuva teema

Lapset vaikuttavat itse toiminnan suunnitteluun ja sisältöön. Leikkipuistossa järjestetään vähintään neljä kertaa vuodessa osallisuuden foorumi, jossa toimintaan osallistuvien lasten kanssa käsitellään leikkipuiston ajankohtaisia aiheita, suunnitellaan koulujen loma-ajan toimintaa ja arjen touhuja. Ohje leikkipuiston iltapäivätoimintaan ilmoittautumisesta.


   
Maasälvän arjen käytäntöjä

  • Leikkipuistoon tullessaan lapset tervehtivät ohjaajaa ja vievät reput paikalleen naulakkoon.
  • Kännykät jätetään reppuihin, lapsen saa parhaiten kiinni soittamalla leikkipuiston puhelimeen.
  • Ulkoilemme päivittäin, säänmukaiset vaatteet ja varavaatteet ovat tärkeitä, että leikkiminen olisi hauskaa säällä kun säällä.
  • Välipalaa on tarjolla klo 13.30-14.30, jos lapsi ei osallistu maksulliseen välipalaan olisi hyvä ,että lapsella on mukana omat eväät.
  • Vanhemmat voivat päättää saako lapsi lähteä itse leikkipuistosta vai haetaanko hänet. Tämä tieto on tärkeä olla ohjaajilla.

Ajankohtaista


    


Hiihtolmalla on eri ohjelma 17.2-21.2. Ohjelmaa on koululaisille sekä perheille. Seuraa Maasälvän facebooksivuja!


JAA
07.02.2020 10:39