Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Leikkipuisto Maasälvän toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: Voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti keskiviikkoisin vauvatreffeille klo 10.00 -11.45. Vauvatreffeillä vaihdetaan kuulumisia, leikitään ja loruillaan. Välillä on sosemaalausta ja vauvan kanssa voi tehdä myös taidetta.

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Vauvaperhetoimintaan voi tutustua tästä linkistä: Malmi-Latokartano alueen vauvaperhetoiminta

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12kk ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi.Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana.JAA
18.02.2020 13:54