Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho


Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta


Leikkitoiminnan kerho Nalle-kerho (metsäkerho)

NalleKerhon toimintasuunnitelma

Kerhoajat: tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin 9.00-11.30

Metsäkerhossamme pääpaino on luontosuhten ja sosiaalisten taitojen opettelulla. Luonnossa tutkitaan ja liikutaan. Lisäväriä toimintaan tuomme lauluilla, askarteluilla ja leikeillä. Vaikka toimintaympäristömme on laaja (metsä), perusrutiinit ja tutut ympäristöt ja reitit ovat meille tärkeitä. Ne luovat lapselle perusturvallisuuden tunteen.

Leikkipuistoyksikön kerhotarjonnasta saat lisätietoa johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Teemu Kariaho, puh. 09 310 58524.14.04.2021 14:18