Suoraan sisältöön

Maunula-Oulunkylä-alueen vauvaperhetoiminta

Vauvaperhetoimintaryhmät

Helsingin kaupungin leikkipuistot ja perhetalot järjestävät maksutonta vauvaperhetoimintaa neuvolan perhevalmennuksen jatkoksi helsinkiläisille ensimmäisen lapsensa saaneille perheille.

Vauvaperhetoiminnassa on mahdollisuus tavata ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin; jakaa vauva-arjen kokemuksia ja keskustella uudesta perheestäsi.

Vauvaperhetoimintaryhmissä on kolme eri aihetta, joiden pohjalta keskustellaan. Voitte valita itseänne kiinnostavat aiheet ja tulla mukaan ryhmään itsellenne sopivaan toimipisteeseen.

Toivomme kuitenkin ilmoittautumista valitsemaanne toimipisteeseen joko sähköpostitse tai puhelimitse viimeistään kolme päivää ennen kokoontumista. Kerro sähköpostissa osallistujien nimet sekä puhelinnumero.

Kevään 2021 vauvaperhetoimintaryhmät alueella (pdf)

Yhteystiedot

Leikkipuisto Etupelto       
Etupellontie 8
puh. 09 310 69970, 0403344238
lp.etupelto@hel.fi
Etupellon facebook
Leikkipuisto ja Perhetalo Torpparinmäki
Ylätuvanpolku 4
perhetalon puh. 0405098225      
perhetalo.torpparinmaki@hel.fi
Perhetalon facebook

Leikkipuistot ja Perhetalot ovat Helsinkiläisten kohtaamispaikkoja. Leikkipuistoissa ja Perhetaloissa järjestetään avointa ja ohjattua toimintaa sisällä ja ulkona vauva - ja pikkulapsiperheille sekä koululaisille. Toiminta on kaikille avointa ja maksutonta.

Vauvaperheille kohdennetua toimintaa alueella:

Koronan vuoksi monet vauvaperheiden toiminnat ovat tauolla.

Torpparinmäen perhetalossa on maanantaisin vauva-aamu tuokioperiaatteella klo 10-10.45. Vauva-aamussa on rajoitettu osallistujamäärä ja ilmoittautuminen etukäteen. Ilmoittautumiset ja lisätiedot puh 0405098225

Lisätietoja leikkipuistojen ja Perhetalojen internet- ja facebook-sivuilta sekä ilmoitustauluilta. Tervetuloa!


Oletko vauvan yksinhuoltajavanhempi? Tervetuloa mukaan vauvaperhetoiminnan  aamuryhmään keskustelemaan samassa elämäntilanteessa olevien ja ammattilaisten kanssa (mukana Pienperheyhdistys ja HelsinkiMissio). Kysy lisää toiminnasta Filpuksesta ja Linjasta.

Leikkipuisto
Filpus (lähellä Malmin asemaa)

Leikkipuisto Linja

Yhden vanhemman perheet voivat käydä myös muissa vauvaperhetoiminnan ryhmissä.


Svenskspråkig babyfamiljsverksamhet

Ordnas i Lekparken Hillern, Hillgränd 6, Västra Hertonäs
18.11.2020 08:35