Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Munkki

Perustie 38
00330 Helsinki
PL 33911, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 41761, +358 40 334 4216
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Munkki

Leikkipuisto Munkki

Toimipiste on suljettu syyslomalla:

Leikkipuisto Munkki on kiinni  12.-16.10.2020.

Lähin leikkipuisto, jossa koululaisten päiväleiri -toimintaa on Lp Ulvila

Pikkulapsiperheiden Pienten puuhat -toimintaa on Lp Tullinpuomissa, Mannerheimintie 81a

Mukavaa syyslomaa kaikille!Voit nauttia virtuaalisesti Tänään leikitään leikkipuistossa -tuokioista, jotka on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Leikkipuistot ja perhetalot julkaisevat myös Facebookissa leikkipuistojen viikoittaisia toimintatuokioita perheille ja koululaisille.

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään. 

lp.munkki@hel.fi  

Avoinna ma-pe klo 9.00 16.30

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:Munkkiniemen kauniilla puistoalueella sijaitsevassa leikkipuistossa voi kokea talven ja kesän ilot. Leikkipuisto Munkin tarkoituksena on tarjota turvallinen ja virikkeinen leikkiympäristö lapsille iloisine leikki sekä musiikkihetkineen. Luontevana osana lähiympäristöään se edistää myös eri ikäryhmien välistä kanssakäymistä.

Pihan leikkivälineet (pyörät, hiekkalelut, palloiluvälineet yms.) ovat vapaassa käytössä aukioloaikana. Lisää leikkivälineitä voit kysyä toiminta-aikana ohjaajalta. Uudistuneelta pihaltamme löytyy hiekkalaatikko leluineen, erilaisia keinuja, kiipeilytelineitä, lasten parkour-alue sekä pelikenttiä. Talvisin on käytössä on pulkkamäki ja luistinrata. Puiston vierestä löytyy myös uudistunut frisbeegolf-rata. Lasitetussa katoksessa eli Rospuutossa on pöydät ja tuolit ja siellä voi puiston aukioloaikana vaikkapa nauttia eväitä.
06.10.2020 10:34