Suoraan sisältöön

Koululaiset


Leikkipuisto Mustakivi järjestää koululaisten iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille ja erityisen tuen oppilaille

 

Tietoja toiminnasta

Lapsilla on mahdollisuus leikkiin kavereiden kanssa, taiteelliseen toimintaan, pelaamiseen, ulkoiluun, retkeilyyn sekä mahdollisuus läksyjen tekemiseen ja rentoutumiseen. Toimintaa ideoidaan, suunnitellaan ja järjestetään yhdessä lasten kanssa. Leikkipuistossa järjestetään vähintään neljä kertaa vuodessa osallisuuden foorumi, jossa toimintaan osallistuvien lasten kanssa käsitellään leikkipuiston ajankohtaisia aiheita, ja leikkipuiston arjen touhuja. Iltapäivätoiminnassa on toisia kunnioittava, turvallinen ja kannustava toimintaympäristö.

 

Toiminta-aika

Iltapäivätoiminta alkaa lapsen koulupäivän päätyttyä ja päättyy klo 16. Toimintaa ei järjestetä koulujen loma-aikana eikä lauantaikoulupäivinä.

 

Asiakasmaksut:


Leikkipuistossa voi ilmoittautua 36,10 €/kk maksavaan välipalaan tai lapsella voi olla omat eväät mukana. Välipalamaksusta voi hakea maksuvapautusta hakulomakkeella.

 

HAKUOHJEET


Iltapäivätoiminnan hakuaika on 22.3.- 23.4.2021


Hakuohje

Ilmoittautuminen leikkipuiston koululaisten toimintaan voi ilmoittautua läpi toimintakauden.


Mustakiven arjen käytäntöjä:

  • Leikkipuistoon tullessaan lapset tervehtivät ohjaajaa ja vievät repun paikalleen naulakkoon. Tämä on merkki, että lapsi on tullut toimintaan. Kännykät jätetään reppuihin, lapsen saa parhaiten kiinni soittamalla leikkipuiston puhelimeen.
  • Iltapäivä alkaa ulkoilulla. Säänmukaiset vaatteet ja varavaatteet ovat tärkeitä, että leikkiminen olisi hauskaa säällä kuin säällä.

  • Välipalaa on tarjolla klo 13.30-15.00

  • Vanhemmat voivat päättää saako lapsi lähteä itse leikkipuistosta vai haetaanko hänet. Tämä tieto on tärkeä olla ohjaajilla.

  • Joskus tulee riitaa lasten välille. Ajattelemme, että arjen riidat ovat hyvien hetkien lisäksi erinomainen mahdollisuus oppia kaveritaitoja. Ohjaamme lapsia käyttämään Verso-sovittelumenetelmää ja autamme sopimaan riidat leikkipuistopäivän aikana. Joskus, kun on tarpeen kutsumme vanhempia mukaan selvittämään asioita yhdessä. Meihin voi myös olla aina yhteydessä lasten kaverisuhteisiin liittyen.17.03.2021 12:01