Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Nuoli

Nuolitie 5
00370 Helsinki
PL 37914, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 41689
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Nuoli

Leikkipuisto Nuoli

Leikkipuisto Nuoli

lp.nuoli@hel.fi 

0931041689

Avoinna maanantai-perjantai kello 9- 16.00. 

Löydät meidät myös Facebookista, ja Instagramista leikkipuisto.nuoli


Ajankohtaista

Leikkipuisto Nuolen aamupäivätuokiot alkavat taas viikolla 35 eli maanantaina 29.8.2022,  tuokiot ovat: 

maanantaina lauluhetki kello 10,

tiistaina vauvaperhetoiminta kello 10.00, vauvaperhetoiminta on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle,

keskiviikkona luontohetki kello 10.00,

torstaina vauvahieronta kello 10.30 ja 

perjantaina Kotoklubi Kaneli kello 10.00 


Syksyn iltapäivätoimintaan haku:  

Helsingin leikkipuistojen koululaisten toiminnassa lapsilla on mahdollisuus ohjattuun leikkiin, liikkumiseen, pelaamiseen ja ulkoiluun sekä kavereiden tapaamiseen ja rentoutumiseen. Toiminta on sisällöltään suunnattu alakouluikäisille lapsille.

Päivittäin vaihtelevaa ohjattua toimintaa järjestetään sekä sisällä että ulkona. Toiminta on monipuolista lapsen leikkiin, liikkumiseen, taiteisiin ja kulttuuriperintöön perustuvaa sekä mahdollistaa myönteiset oppimiskokemukset. Leikkipuistossa lapset ovat aktiivisia toimijoita; toiminnan suunnittelu ja toteutus lähtevät lasten toiveista ja tarpeista.

 

Ilmoittautuminen syksyn 2022 maksuttomaan leikkipuistojen koululaisten toimintaan alkaa 21.3.2022. Leikkipuiston koululaisten toimintaan voi ilmoittautua läpi toimintakauden. Syksyn 2022 kouluikäisten leikkipuistotoimintaan ilmoittaudutaan paperilomakkeella suoraan toimintaa järjestävään puistoon. Leikkipuistossa voi ilmoittautua myös 36,10 €/kk maksavaan välipalaan tai lapsella voi olla omat eväät mukana. Välipalamaksusta voi hakea maksuvapautusta. 

 

Päivittäinen toiminta alkaa lapsen koulupäivän päätyttyä (yleensä kello 12.00) ja päättyy klo 16.00.

Ilmoittautumisohjeet  lukuvuodelle 2022-2023

1. Lataa lomake tästä (pdf). Saat lomakkeen myös leikkipuistosta.

2. Voit ilmoittaa lapsesi leikkipuiston koululaisten toimintaan ja 36,10 €/kk maksavaan välipalaan tai leikkipuiston koululaisten toimintaan ilman maksullista välipalaa Leikkipuistojen välipalamaksusta voi hakea vapautusta tällä lomakkeella (pdf)

3. Lataa perustietoilmoitus tästä (pdf). Saat lomakkeen myös leikkipuistosta.

4. Palauta molemmat lomakkeet koululaisten toimintaa järjestävään leikkipuistoon.

Lisätietoa  ja ohjeet leikkipuistojen koululaisten toimintaan ilmoittautumisesta hel.fi/leikkipuistot/koululaiset 

 

Ohjatut tuokiot: 

Ohjatut tuokiot puiston pihalla maanantai, tiistai ja keskiviikko kello 10 sekä sisällä torstaisin kello 10.30 ja perjantaisin kello 10.00. 

Sisätilat käytössä kaikille perheille aamuisin kello 12 asti, ja iltapäivät kello 12-16 on koululaisten toimintaa varten.  Lämpimästi tervetuloa :) 


Viikko-ohjelma syyskausi 2022 

tuokiot alkavat 29.8.2022

 Maanantai kello 10:

 

LAULUTUOKIO: lauluja, loruja ja leikkejä puiston pihalla (1-vuotiaista ylöspäin)

 Tiistai kello 10:

 

PUNAISET POSKET: jumppaa ulkona puiston alueella (1-vuotiaista ylöspäin) paitsi vauvaperhetoimintaa: ti 30.8.2022, 13.9. ja 27.9.

Keskiviikko kello 10: 

 

LUONTOTUOKIO: mukavaa tekemistä puiston lähimetsässä tai piha-alueella (1-vuotiaista ylöspäin)

Torstai kello 10.30:

VAUVAHIERONTA: Vauva-aamu sisällä. Vauvan ja vanhemman vuorovaikutusta ja leikkejä. Tule kohtaamaan muita vauva perheitä. (2kk-12kk). 

Perjantai kello 10:  


KOTOKLUBI KANELI: Opitaan arkisuomea, suomen kieltä yhdessä leikkien ja puhuen toistomenetelmää käyttäen, sisällä joka perjantai. Tervetuloa kaikki perheet (ja koko perhe, vauvasta vaariin).Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston ulkoleikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille.

Tulethan leikkipuistoon terveenä. Vältä leikkipuistossa käyntiä omaehtoisen karanteenin aikana. Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Tilavuokraus

Leikkipuisto Nuolen tiloja voi vuokrataVoit kysyä leikkipuistorakennuksen vuokrausta myös muista lähialueen puistoista, kuten Leikkipuisto Vähätupa, Leikkipuisto Strömberg ja Leikkipuisto Piika. 

Leikkipuistojen tilojen vuokrausLeikkipuiston tiloja luovutetaan ulkopuoliseen käyttöön, esimerkiksi perhejuhliin, toiminnan järjestämiseen ja kokouksiin iltaisin ja viikonloppuisin. Järjestöt ja muut toimijat voivat käyttää tiloja esimerkiksi kokouksiinsa tai muuhun järjestämäänsä kuntalaisille kohdistuvaan toimintaan. Lue lisää yllä olevasta linkistä. 

17.08.2022 10:05