Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Nuoli

Nuolitie 5
00370 Helsinki
PL 37914, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 41689
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Nuoli

Leikkipuisto Nuoli

Leikkipuisto Nuoli

lp.nuoli@hel.fi 

0931041689

Avoinna maanantai-perjantai kello 9- 16.00. Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston ulkoleikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille. Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.

Vältä leikkipuistossa käyntiä omaehtoisen karanteenin aikana. Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.


Koululaisten loma-ajan toiminta joululomalla 2021: 


Leikkipuisto Nuoli järjestää koululaisten päiväleiri -toimintaa 23.12.2021 - 7.1.2022: 

Syyslomalla järjestämme 1.-3.-luokkalaisille koululaisille päiväleiri -toimintaa. Toimintaan ilmoittaudutaan etukäteen. Lisätietoa ilmoittautumisesta tulossa pian. Leiripaikkoja on rajoitetusti.


Omat eväät ja säänmukaiset vaatteet mukaan. Toiminta on maksutonta. Koululaisten leirit on ULKOtoimintaa. 


Lähin leikkipuisto, jossa on pikkulapsiperheiden Pienten Puuhat -ULKOtoimintaa joululomalla:  Leikkipuisto Kannelmäki.

Aukioloaikana kaikkien asiakkaiden käytössä ovat wc-tilat ja käsienpesumahdollisuus sekä ulkoleikkivälineet, ellei toisin mainita (esimerkiksi koululaisten retkipäivänä puiston sisätilat voi olla suljettuna, lisätietoa suoraan puistosta).


Syys-talvi 2021-2022 

Ohjatut tuokiot  puiston pihalla maanantai, tiistai ja keskiviikko kello 10 sekä sisätiloissa torstaisin kello 10.30 ja perjantaisin kello 10.00.  


Viikko-ohjelma


Maanantaisin LAULUTUOKIO: lauluja, loruja ja leikkejä puiston pihalla kello 10 (1-vuotiaista ylöspäin).


Tiistaisin PUNAISET POSKET: jumppaa ulkona puiston alueella kello 10 (1-vuotiaista ylöspäin).


Keskiviikkoisin LUONTOTUOKIO: mukavaa tekemistä puiston lähimetsässä tai piha-alueella kello 10 (1-vuotiaista ylöspäin).


Torstaisin VAUVA-AAMU:  Vauvahieronta sisällä. Vauvan ja vanhemman vuorovaikutusta ja leikkejä. Tule kohtaamaan muita vauva perheitä. (2kk-12kk). 


Perjantaisin KOTOKLUBI KANELI: Opitaan suomen kieltä yhdessä leikkien ja puhuen toistomenetelmää käyttäen, joka perjantai kello 10-11.00 sisällä. (Koko perheelle).


Lämpimästi tervetuloa. Tuokiot järjestetään perheille ulkona turvavälejä noudattaen. Muistathan, että meillä on maskisuositus aikuisille ja yli 12-vuotiaille. 


Tilavuokraus

Leikkipuistojen tilojen vuokraus.

Leikkipuiston tiloja luovutetaan ulkopuoliseen käyttöön, esimerkiksi perhejuhliin, toiminnan järjestämiseen ja kokouksiin iltaisin ja viikonloppuisin. Järjestöt ja muut toimijat voivat käyttää tiloja esimerkiksi kokouksiinsa tai muuhun järjestämäänsä kuntalaisille kohdistuvaan toimintaan. Lue lisää yllä olevasta linkistä. 


22.12.2021 11:10