Suoraan sisältöön

Lapsiperheet

Leikkiminen, liikkuminen ja toisten lasten seura ovat tärkeitä lapsille. Leikkipuistot ovat kaikkia lapsiperheitä varten. Järjestämme ohjattua toimintaa, jossa lapset ja aikuiset saavat leikin, liikkeen ja yhdessä tekemisen elämyksiä. Kuuntelemme kävijöidemme ideoita ja toiveita ja järjestämme toimintaa myös yhdessä alueen asukkaiden kanssa.

Leikkipuiston pihalle voi tulla touhumaan oman aikataulun mukaan. Sisällä voi leikkimisen lisäksi lämmittää ruokaa ja keittää kahvia ja teetä. Leikkipuistossa on wc ja vaipanvaihtoon sopivat tilat. Leikkipuiston piha-alue on lapsiperheiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Alueen asukkaat voivat järjestää leikkitreffejä ja tapahtumia leikkipuiston pihalla ja käyttää leikkipuistojen tiloja maksuttomaan alueelliseen toimintaan. Lisätietoja tilojen vuokraamisesta


Arkipäivisin ohjattua toimintaa leikkipuistoissa

Pikkulapsiperheiden toimintaa järjestetään päivittäin ja toiminta on pääosin ulkotoimintaa. Myös leikkipuiston sisätilat ovat käytössä aamupäivisin kello 9-12. Järjestämme toimintaa vaihtuvilla leikkivälineillä ja teemoilla ma-ke, pe kello 10.00 sekä vauvahieronta torstaisin kello 10.30.

 

Leikkipuisto Nuolen lapsiperheiden tuokiot vuonna 2022:


Ma: lauluhetki 

Ti: jumppa

Ke: luontotuokio

To: vauvahieronta (10.30)

Pe: Kotoklubi Kaneli


Lapsiperheiden esitteestä löytyy lisää tietoa. 

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:


17.08.2022 10:07