Suoraan sisältöön

Lapsiperheet

Leikkiminen, liikkuminen ja toisten lasten seura ovat tärkeitä lapsille. Leikkipuistot ovat kaikkia lapsiperheitä varten. Järjestämme ohjattua toimintaa, jossa lapset ja aikuiset saavat leikin, liikkeen ja yhdessä tekemisen elämyksiä. Kuuntelemme kävijöidemme ideoita ja toiveita ja järjestämme toimintaa myös yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Leikkipuistoon voi tulla touhumaan oman aikataulun mukaan. Sisällä voi leikkimisen lisäksi lämmittää ruokaa ja keittää kahvia ja teetä. Leikkipuistossa on myös vaipanvaihtoon sopivat tilat. HUOM. sisätilat eivät ole tällä hetkellä käytössä, koronarajoitteista johtuen.

Leikkipuiston piha-alue on lapsiperheiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Alueen asukkaat voivat järjestää leikkitreffejä ja tapahtumia leikkipuiston pihalla ja käyttää leikkipuistojen tiloja maksuttomaan alueelliseen toimintaan. Sisätiloja voi myös vuokrata muun muassa perhejuhlia varten. Lisätietoja tilojen vuokraamisesta.

Leikkipuisto Nuolen lapsiperheiden tulevat tapahtumat

1.2.21 alkaen klo 9.30 – 11.30 arkipäivisin Pihapuuhia leikkipuistojen piha-alueilla

 

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita.

Noudatamme toiminnassamme vallitsevaa koronaohjeistusta.

 

Pikkulapsiperheiden toiminta järjestetään ulkotoimintana päivittäin klo 9.30 – 11.30. Järjestämme toimintaa vaihtuvilla leikkivälineillä ja teemoilla.

 

Toiminnassa lapsi ja oma aikuinen voivat yhdessä leikkiä turvallisesti. Ohjaajat ovat mukana kaikkia leikkijöitä varten.

 

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.Lapsiperheiden esitteestä löytyy viikko-ohjelma. HUOM. Kaikki esitteen tuokiot eivät toteudu koronarajoitteista johtuen.


Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:


15.02.2021 10:33