Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvaperheet


Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Nuolen toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti: peruttu toistaiseksi

  Koronaepidemia rajoittaa toimintaa ja tällä hetkellä vauvatuokiot järjestetään etänä: 

Nuolen perinteikäs vauva-aamu (torstaisin kello 10.30) on peruttu. 

Etävauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Ryhmät alkavat klo 9.30. Ryhmän kesto on n. 1-1,5 tuntia. Tulevat etävauvaperhetoiminnan kerrat järjestetään yhdessä Lp Ulvilan ja Lp Piikan kanssa.

18.2.2021 Yhdessä vauvan kanssa

11.3.2021 Voimavaroja arkeen, vanhempana oleminen 

25.3.2021 Vauvan vuorokausirytmi 

Jokaiselle kerralle ilmoittaudutaan erikseen joko sähköpostitse lp.ulvila@hel.fi tai tekstiviestitse 09 310 41760. Ilmoittautuessasi kerrot sähköpostiosoitteesi, ja sinulle lähetetään Teams-liittymislinkki sähköpostiisi. Rajattu osallistujamäärä.

Viikko-ohjelman mukaisesti, myös perheen pienimmät ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Vauvaperhetoiminta Kaarelan alueella

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.15.02.2021 10:21