Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Nuolen toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Ajankohtaista

Vauvaperhetoiminta alkaa 30.8.2022 kello 10. Lämpimästi tervetuloa! 

Syksyn 2022 vauvahieronta alkoi jo, vauvahieronta on joka torstai kello 10.30.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti Nuolen vauva-aamuun, vauvaperhetoimintaan ja lauluhetkiin. Perinteikäs Nuolen vauva-aamu torstaisin sisällä kello 10.30. Vauva-aamut ovat vauvan ja vanhemman vuorovaikutusta, vauvahierontaa ja musiikki- sekä loruleikkejä :) Tule tapaamaan muita vauvaperheitä Leikkipuisto Nuoleen. Leikkipuistossa saat myös tietoa asuinalueen vauvaperheille suunnatusta toiminnasta.  

 

Vauvaperhetoiminta 

Nuolen vauvaperhetoiminnan ryhmä kokoontuu syksyllä tiistaisin 30.8., 13.9. ja 27.9.2022 kello 10.00:  lämpimästi tervetuloa, keskustellaan yhdessä muiden vauvaperheiden kanssa, ja jaetaan kokemuksia.

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Ryhmät alkavat klo 10.00. Ryhmän kesto on n. 1-1,5 tuntia.

Jokaiselle kerralle voi ilmoittautua ja lisätietoa antaa sähköpostitse lp.nuoli@hel.fi tai tekstiviestitse 0931041689.

Teemat:

Yhdessä vauvan kanssa 30.8.

Voimavaroja arkeen, vanhempana oleminen 13.9.

 Vauvan vuorokausirytmi 27.9.

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Ryhmät alkavat klo 10.00. Ryhmän kesto on n. 1-1,5 tuntia.

Jokaiselle kerralle voi ilmoittautua ja lisätietoa antaa sähköpostitse lp.nuoli@hel.fi tai tekstiviestitse 0931041689.

Nuolen viikko-ohjelmassa on esimerkiksi maanantaisin laulutuokio, joka sopii hyvin vauvoille. Perheen pienimmät ovat tervetulleita mukaan kaikkeen ohjattuun toimintaan, tuokio arkipäivisin kello 10.00. Lisätietoa: katso etusivu tai kohta "lapsiperheet." 

 

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.
17.08.2022 10:57