Suoraan sisältöön

Lapsiperheet


Leikkiminen, liikkuminen ja toisten lasten seura ovat tärkeitä lapsille. Leikkipuistot ovat kaikkia lapsiperheitä varten. Järjestämme ohjattua toimintaa, jossa lapset ja aikuiset saavat leikin, liikkeen ja yhdessä tekemisen elämyksiä. Kuuntelemme kävijöidemme ideoita ja toiveita ja järjestämme toimintaa myös yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Leikkipuiston pihalle voi tulla touhuamaan oman aikataulun mukaan. Leikkipuiston sisätiloihin saa tulla vapaasti leikkimään ja viettämään aikaa, aamupäivisin klo 9-12.30 tämän jälkeen sisätilat ovat varattu koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmän käyttöön. Wc-tilat ovat kaikkien käytössä puiston aukioloaikana. Ohjattuja tuokioita pikkulapsiperheille, järjestetään joka arkipäivä klo 10-10.45. Tarkempi tieto tuokioista ja niiden sisällöstä, löytyy viikoittain ilmestyvästä viikko-ohjelmasta, joka on nähtävillä leikkipuiston ilmoitustaululta, sekä facebookista ja instagramista.

Leikkipuiston piha-alue on lapsiperheiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Sisätiloja voi myös vuokrata muun muassa perhejuhlia varten. Tilavuokrasopimus tulee tehdä 14 vuorokautta ennen vuokrauksen ajankohtaa.

Lisätietoja tilojen vuokraamisesta.

Lapsiperheiden esitteestä löydät viikko-ohjelmamme, josta löydät koko Kaakon alueen puistojen aamupäivätoiminnan. Vuoden 2021-2022 esite ilmestyy pian.

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:

ma

10:00

Osku oravan touhut

Leikkipuisto Orava

ti

10:00

Vipinää ja vilskettä

Leikkipuisto Orava

Liikunnallista puuhaa vaihtuvilla teemoilla oman aikuisen kanssa.  Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

ke

10:00

Luovuus Lentoon!

Leikkipuisto Orava

Taiteilua ja askartelua vaihtuvilla teemoilla oman aikuisen kanssa. Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

to

10:00

Vauva-aamu

Leikkipuisto Orava

pe

10:00

Ryrmiralli!

Leikkipuisto Orava

Lauluja, loruja, leikkejä, tanssia ja liikuntaa vaihtuvilla teemoilla oman aikuisen kanssa. Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin


17.10.2022 10:54