Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Piikan toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti: 

torstaisin vauvojen aamuun klo 10.30-11.00. Vauvojen aamussa on vaihtelevasti vauvahierontaa, sirkusta, laulu ja loruhetkiä.

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Ryhmät alkavat klo 10. Ryhmän kesto on n. 1-1,5 tuntia. Tulevat vauvaperhetoiminnan ajat:

   pe 2.10.   Yhdessä vauvan kanssa 
   pe 23.10. Voimavaroja arkeen, vanhempana oleminen 
   pe 13.11. Vauvan vuorokausirytmi 

Ilmoittautuminen sähköpostitse suoraan puistoon. Rajattu osallistujamäärä.

Vauvaperhetoiminta Kaarelan alueella

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.
28.08.2020 10:17