Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Puuskakulma

Jollaksentie 67
00850 Helsinki
PL 85950, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 56410
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Puuskakulma

Leikkipuisto Puuskakulma

Avoinna arkisin ma-pe klo 9-16

lp.puuskakulma@hel.fi

09 310 56410

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita.

Noudatamme toiminnassamme vallitsevaa koronaohjeistusta.

Leikkipuistojen toiminta alkaen 1.2.2021

Leikkipuistojen leikkitoiminnan kerhot jatkavat aamupäivisin. Koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmät järjestetään edelleen pääasiassa ulkotoimintana.

Leikkipuistojen sisätilat on suljettu muulta toiminnalta kuin leikkitoiminnan kerhoilta ja koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmiltä.

Leikkipuistojen piha-alueet, pihalelut ja kiinteät leikkivälineet ovat perheiden käytössä.

Seuraa tiedotteitamme sivulla www.hel.fi/leikkipuistot


Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. THL:n suositus välttää varhaiskasvatusta omaehtoisen karanteenin aikana, koskee myös avoimen varhaiskasvatuksen toimintaa leikkipuistoissa.


Leikkipuistojen avoimen varhaiskasvatuksen ohjattu toiminta


Leikkipuistojen piha-alueilta löytyy leikkejä vaihtuvilla leikkivälineillä ja teemoilla. Lapsi ja oma aikuinen voivat yhdessä leikkiä turvallisesti.


Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.

Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään! 

Leikkipuisto Puuskakulma järjestää vauvaperhetoimintaa neuvolan perhevalmennuksen jatkoksi helsinkiläisille ensimmäisen lapsensa saaneille perheille. Katso vauvaperhetoiminnan esitteestä tarkemmat tiedot

Voit nauttia virtuaalisesti Tänään leikitään leikkipuistossa -tuokioista, jotka on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Leikkipuistot ja perhetalot julkaisevat myös Facebookissa viikoittaisia toimintatuokioita perheille ja koululaisille.

Leikkipuisto Puuskakulmaa voi seurata Instagramissa

Koululaiset

 

Leikkipuisto Puuskakulma järjestää koululaisten iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille ja erityisen tuen oppilaille. Toiminta järjestetään perusopetuslain mukaisena ryhmätoimintana syksystä 2021 alkaen.

 

 

Tietoja toiminnasta

 

Lapsilla on mahdollisuus leikkiin kavereiden kanssa, taiteelliseen toimintaan, pelaamiseen, ulkoiluun, retkeilyyn sekä mahdollisuus läksyjen tekemiseen ja rentoutumiseen. Toimintaa ideoidaan, suunnitellaan ja järjestetään yhdessä lasten kanssa. Leikkipuistossa järjestetään vähintään neljä kertaa vuodessa osallisuuden foorumi, jossa toimintaan osallistuvien lasten kanssa käsitellään leikkipuiston ajankohtaisia aiheita, ja leikkipuiston arjen touhuja. Iltapäivätoiminnassa on toisia kunnioittava, turvallinen ja kannustava toimintaympäristö.

 

 

Toiminta-aika

 

Iltapäivätoiminta alkaa lapsen koulupäivän päätyttyä ja päättyy klo 16. Toimintaa ei järjestetä koulujen loma-aikana eikä lauantaikoulupäivinä.

tai

Päivittäinen toiminta alkaa lapsen koulutyön päätyttyä ja päättyy klo 16. Toimintaa ei järjestetä koulujen loma-aikana eikä lauantaikoulupäivinä.

 

 

Asiakasmaksut


Iltapäivätoiminnan asiakasmaksu on 100 euroa/kk klo 16 päättyvässä toiminnassa. Asiakasmaksuun on mahdollisuus hakea maksuhuojennusta tai -vapautusta. 

 

Katso tästä tulorajat ja maksuvapautuksen hakuohjeet

Asiakasmaksuohjeet lähetetään iltapäivätoiminnan paikkapäätöksen mukana.

 

Hakuohje

Iltapäivätoiminnan hakuaika on 22.3.- 23.4.2021

Hakuohjeet

 

Tervetuloa leikkipuisto Puuskakulmaan.

Leikkipuisto Puuskakulman piha on aidattu. Käytössä on hiekkalaatikko, liukumäki, vauvakeinut, rengaskeinut ja kaksi kiipeilylaivaa.

Leikkipuisto Puuskakulmaan pääsee Herttoniemestä bussilla numero 85. Autolla käynti Mesaanipolun päästä, jossa sijaitsevat myös ilmaiset parkkipaikat.

lp.puuskakulma@hel.fi  

Lisätietoja leikkipuisto Puuskakulman iltapäivätoiminnasta ja toimintaan hakemisesta

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:
24.03.2021 08:40