Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho

Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta


Kerhoon liittyviä käytäntöjä:
Kerhoon tullessa on hyvä olla pieni reppu, johon on pakattu eväät ja vaihtovaatteet. Kerho toimii pääsääntöisesti ulkona. Teemme kerhossa myös retkiä sekä erilaisia kädentaitoja. Kerhomme toiminta suunnitellaan sellaiseksi, että se tukee lapsen sosiaalista sekä fyysistä kehitystä leikin ja liikkumisen avulla. 

Lisätietoa alueen leikkitoiminnan kerhoista löydät alueen esitteestä tai johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Hanne Latvalta, hanne.latva@hel.fi, puh. 09 310 62511.02.10.2019 10:58