Suoraan sisältöön

Lapsiperheet

Leikkipuistojen avoimen varhaiskasvatuksen ohjattu toiminta


Järjestämme lapsiperheille mukavaa ja monipuolista tekemistä sekä ohjattuja toimintatuokioita niin leikkipuiston sisätiloissa kuin ulkona pihalla. Ohjattuun toimintaan ilmoittaudutaan pääasiallisesti paikan päällä leikkipuistossa ellei toisin mainita. Tarvittaessa ryhmän osallistujamäärää rajataan. Syksyn ohjatun toiminnan aloitamme maanantaina 29.8.2022. 

Toiminta on lapsiperheille maksutonta. Toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen ovat perheet ja alueen asukkaat tervetulleita mukaan. 

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston sisätilojen lisäksi leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston pihalelut ja kiinteät leikkivälineet ovat lasten ja perheiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille. Alueen asukkaat voivat järjestää leikkitreffejä ja tapahtumia leikkipuiston pihalla ja käyttää leikkipuistojen tiloja maksuttomaan alueelliseen toimintaan.

Alueemme leikkipuistojen lapsiperheiden toiminnasta saat lisätietoa tästä


Voit nauttia virtuaalisesti Tänään leikitään leikkipuistossa -tuokioista, jotka on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

 


Tulosta puiston tapahtumat

 

Tulevaa toimintaa:

10.08.2022 15:09