Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Ruoholahti

Laivapojankatu 8
00180 Helsinki
PL 18916, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 44369
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Ruoholahti

Leikkipuisto Ruoholahti

Avoinna:

 

Kaikki tiedot kesätoiminnastamme löydät Leikkipuistojen kesä -sivustolta.

 

Wc:t ja käsienpesumahdollisuus on käytettävissä klo 9-16. Leikkipuiston sisätilat on varattu vain päiväleirien käyttöön.

 

Tänä kesänä puistoissa ei järjestetä avointa varhaiskasvatusta pikkulapsiperheille eikä koululaisten avointa ohjattua kesätoimintaa. Leikkipuiston kiinteät ulkoleikkivälineet ovat käytettävissä.

Voit nauttia virtuaalisesti Tänään leikitään leikkipuistossa -tuokioista, jotka on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Leikkipuistot ja perhetalot julkaisevat myös Facebookissa leikkipuistojen viikoittaisia toimintatuokioita perheille ja koululaisille. 

Pikkulapsiperheiden ohjattu toiminta
Leikkipuistoissa ei järjestetä pikkulapsiperheiden ohjattua toimintaa.
Helsinki-kanavalla ja leikkipuistojen Facebook-sivuilla on päivittäin Tänään leikitään leikkipuistossa -ohjelmasarjassa (Helsinki-kanava ja Facebook) toiminnallisia tuokioita eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.
Leikkipuistojen piha-alueet ja kiinteät leikkivälineet ovat perheiden käytössä. Piha-alueella oltaessa tulee noudattaa hygieniaohjeita ja toimia väljästi pienemmissä ryhmissä.


Perhetalot
Pikkulapsiperheiden perhetalot on suljettu 18.3. – 29.5.2020. Perhetaloja Helsingissä ovat Betania, Sahrami, Torpparinmäki, Naapuri ja Kajuutta.
Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella leikkipuiston pihalle saa tulla leikkimään. 

Leikkipuisto Ruoholahden piha on osittain aidattu. Pihalta löytyy myös pieni kokonaan aidattu leikkialue. Käytössä on kaksi hiekkalaatikkoa, kaksi liukumäkeä, vauvakeinu, rengaskeinu, pesäkeinu  ja kiipeilyteline. Pihalla on myös nurmikukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä. Lisäksi puistosta löytyy pöytiä sekä ulkovarasto, josta saa lainaksi leluja puiston aukioloaikoina.

lp.ruoholahti@hel.fi  

Avoinna ma-pe klo 9.00-16.30

Loma-aikoina olemme avoinna klo 9.00-16.00

Tulosta puiston tapahtumat

 

Tulevaa toimintaa:


10.08.2020 09:14