Suoraan sisältöön

Koululaiset

Leikkipuisto Salpausselässä koululaisten iltapäivätoiminta suunnitellaan yhdessä koululaisten kanssa. Ohjatun toiminnan lisäksi voi leikkiä, pelailla, ulkoilla tai olla vain rennosti kavereiden kanssa. Leikkipuiston ohjaajat huolehtivat lasten toiminnasta ja turvallisuudesta iltapäivän ajan. Lapset ovat vakuutettuja leikkipuisto toiminta-aikana leikkipuiston alueella ollessaan. 

Leikkipuiston iltapäivätoiminta on maksutonta. Leikkipuistossa voi ilmoittautua 36,10 e/kk maksavaan välipalaan tai lapsella voi olla omat eväät mukana. Välipalamaksusta voi saada maksuvapautuksen. 

Leikkipuistoissa on toimintaa myös koulujen loma-aikoina. Loma-ajan toiminta järjestetään alueellisesti.

Salpausselän arjen käytäntöjä

Leikkipuistoon tullessaan koululaiset tervehtivät ohjaajaa ja ilmoittavat tulostaan. Vanhempien kanssa sovitaan lapsen kotiin lähtöajasta.

Vanhemmat saavat yhteyden leikkipuiston ohjaajiin ja lapseen numerosta 09 310 57553 (myös tekstiviestit). Koululaiset voivat pitää omaa puhelintaan repussa ja keskittyä leikkiin ja kavereiden kanssa olemiseen.

Ulkoilemme päivittäin, joten koululaisella tulee olla sään mukaiset vaatteet.

Välipala tarjoillaan siihen ilmoittautuneille noin kello 13.00-14.30.

Leikkipuisto Salpausselkä koulujen loma-aikana

Koululaisten loma-aikoina järjestetään toimintaa avoinna olevissa leikkipuistoissa.


Ajankohtaista

Leikkipuiston takapihalle rakennetaan Pihlajiston ala-asteen väistötiloja joten työmaaliikenne on ajoittain vilkasta. Kulku puistoon tapahtuu Salpausseläntien puolelta joko portaiden kautta tai portista.

Pyydämme, että kotona käydään läpi kuinka koululainen voi turvallisesti saapua leikkipuistoon.

06.08.2020 14:53