Suoraan sisältöön

Koululaiset

Leikkipuistojen koululaisten toimintaan ilmoittautumislomakkeella, jonka saat verkkosivuilta tai leikkipuistosta.


Lisätietoa ja ohjeet leikkipuistojen koululaisten toimintaan ilmoittautumisesta täältä.


Leikkipuistossa voi ilmoittautua 36,10 €/kk maksavaan välipalaan tai lapsella voi olla omat eväät mukana. Välipalamaksusta voi hakea maksuvapautusta.

Helsingin leikkipuistojen koululaisten toiminnassa lapsilla on mahdollisuus ohjattuun leikkiin, liikkumiseen, pelaamiseen ja ulkoiluun sekä kavereiden tapaamiseen ja rentoutumiseen.

Päivittäin vaihtelevaa ohjattua toimintaa järjestetään sekä sisällä että ulkona. Toiminta on monipuolista lapsen leikkiin, liikkumiseen, taiteisiin ja kulttuuriperintöön perustuvaa sekä mahdollistaa myönteiset oppimiskokemukset. Leikkipuistossa lapset ovat aktiivisia toimijoita; toiminnan suunnittelu ja toteutus lähtevät lasten toiveista ja tarpeista.

Lapsi voi osallistua toimintaan päivittäin tai epäsäännöllisesti. Huoltaja ilmoittaa leikkipuistoon lapsen kotiinlähtöajan ja tiedon lapsen itsenäisestä kotiinlähdöstä puistosta myöhemmin saatavaan perustietolomakkeeseen. Jos lapsi ei saavu sovitusti leikkipuistoon tai poistuu ilmoittamatta toiminta-aikana, ilmoitamme siitä huoltajalle. Leikkipuistossa ohjaajat huolehtivat lasten ja toimintaympäristön turvallisuudesta.

Päivittäinen toiminta alkaa lapsen koulutyön päätyttyä ja päättyy viimeistään klo 16.30.

 

Tervetuloa Leikkipuisto Salpausselkään, Salpausseläntie 1A 00710 Helsinki, 09 310 57553

  • Lapset tulevat koululta suoraan leikkipuistoon ja ilmoittautuvat ohjaajalle. Jos lapsi ei ole saapunut kohtuullisen ajan kuluessa eikä vanhempi ole ilmoittanut lapsen poissaolosta, ilmoitamme vanhemmalle asiasta soittamalla tai tekstiviestillä.
  • Vanhemmat saavat yhteyden leikkipuiston ohjaajiin ja lapseen numerosta 09 310 57553 (myös tekstiviestit). Koululaiset voivat pitää omaa puhelintaan repussa ja keskittyä leikkiin ja kavereiden kanssa olemiseen.
  • Välipala tarjotaan puiston tilassa noin klo 13.00-14.30.
  • Ohjattua toimintaa järjestetään päivittäin sisällä ja ulkona.
  • Ulkoilemme päivittäin
  • Vahvistamme lasten kaveritaitoja käytössämme olevilla kiusaamisen vastaisilla menetelmillä, kuten MiniVerso.
  • Järjestämme lasten kanssa ilmiöoppimiseen liittyvän projektin vuosittain.
  • Lapset ovat vakuutettuja leikkipuisto toiminta-aikana leikkipuiston alueella ollessaan.


18.03.2022 11:39