Suoraan sisältöön

Lapsiperheet

Leikkiminen, liikkuminen ja toisten lasten seura ovat tärkeitä lapsille. Leikkipuistot ovat kaikkia lapsiperheitä varten. Järjestämme ohjattua toimintaa, jossa lapset ja aikuiset saavat leikin, liikkeen ja yhdessä tekemisen elämyksiä. Kuuntelemme kävijöidemme ideoita ja toiveita ja järjestämme toimintaa myös yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Leikkipuistoon voi tulla touhumaan oman aikataulun mukaan. Sisällä voi leikkimisen lisäksi lämmittää ruokaa ja keittää kahvia ja teetä. Leikkipuistossa on myös vaipanvaihtoon sopivat tilat.

Leikkipuiston piha-alue on lapsiperheiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Alueen asukkaat voivat järjestää leikkitreffejä ja tapahtumia leikkipuiston pihalla ja käyttää leikkipuistojen tiloja maksuttomaan alueelliseen toimintaan. Sisätiloja voi myös vuokrata muun muassa perhejuhlia varten. Leikkipuisto sijaitsee puolustusvoimien saarella, joten tiloja voi vuokrata saarella asuvat perheet. Lisätietoja tilojen vuokraamisesta.

Leikkipuisto Santahamina sijaitsee puolustusvoimien saarella. Meille tultaessa tarvitaan kulkulupa ja tulijan tulee olla Suomen kansalainen. Saat kulkuluvan soittamalla leikkipuistoon (09 310 56450) kaksi päivää ennen tuloasi.

Lapsiperheiden esitteestä löydät viikko-ohjelmamme

Päivitämme tarkemman viikko-ohjelman maanantaisin leikkipuisto Santahaminan Facebook-sivuille ja ulkoilmoitustaululle.

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:


16.01.2020 10:50