Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Santahaminan toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Leikkipuisto Santahamina sijaitsee puolustusvoimien saarella. Meille tultaessa tarvitaan kulkulupa ja tulijan tulee olla Suomen kansalainen. Saat kulkuluvan soittamalla (09 310 56450) leikkipuistoon kaksi päivää ennen tuloasi.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti:

Tiistaisin vauva-taaperoaamuun klo 9.30-11.30. Tervetuloa kaikki vauva ja taaperoarkea elävät, sekä uutta perheenjäsentä odottavat juttelemaan ja tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia.

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Tulevat vauvaperhetoiminnan ajat:

Leikkipuisto Kiiltotähti, Ilomäentie 8, 00840 Helsinki, puh. 09 310 56478, lp.kiiltotahti@hel.fi
Ryhmät alkavat klo 10.00 ja päättyvät klo 11.30.

Yhdessä vauvan kanssa
Voimavaroja arkeen, vanhempana oleminen
Vauvan vuorokausirytmi

Idän alueen leikkipuistojen vauvaperhetoiminta syksyllä 2018

Vauvaperhetoiminta Herttoniemi-Laajasalo -alueella

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.

MannerheiminlastensuojeluliittoToimintaa lapsiperheille

29.07.2020 10:33