Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Sanna

Pasilan puistotie 8
00240 Helsinki
PL 24973, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 42580
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Sanna


Leikkipuisto Sanna

lp.sanna@hel.fi

Puh. 09 310 42 580/ 050 466 1270

Aukioloaika: ma-pe klo 9.30-16.30.


Leikkipuisto Sanna on suljettu 9.1.–4.6.2023 päiväkotien henkilöstövajeen johdosta
 

Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksessa kärsitään vaikeasta henkilöstövajeesta, jonka johdosta leikkipuistojen henkilöstöä joudutaan siirtämään määräaikaisesti työskentelemään päiväkoteihin turvataksemme lakisääteiset palvelut. Leikkipuiston työntekijät ovat siirtyneet määräaikaisesti töihin päiväkoteihin ajalla 9.1.–4.6.2023. Leikkipuisto pysyy tämän ajan suljettuna.  Kaikki leikkipuiston ohjattu toiminta on valitettavasti kiinni leikkipuiston sulkuajan. Ohjattua toimintaa on mm. kerhotoiminta, uniohjaus, vauvaperhetoiminta, avoin iltapäivätoiminta, Kotiva-kurssit sekä Kotoklubi Kanelin toiminta.   Kevään aikana avoinna on 25 leikkipuistoa. Katso avoinna ja suljettuna olevat leikkipuistot.

Leikkipuiston piha-alue on perheiden käytössä myös leikkipuiston ollessa suljettuna. Alueella on myös avoimia puistoja, joista löydätte lisätietoja www.hel.fi/leikkipuistot.

Lisäksi leikkipuisto Loru toimii Oodissa.  

Sovitut, vakituiset ilta- ja viikonloppukäytöt leikkipuistossa jatkuvat. Ilta- ja viikonloppukäyttöä on vain pysyville asiakkaille, joilla on sovittu viikoittainen kerho tai vastaavaa toimintaa ja tilaan avaimet. Vuokraaja huolehtii tilan siivouksesta.  Alueen avoinna olevissa puistoissa ilta- ja viikonloppukäyttö jatkuu normaalisti.  

Mikäli lapsenne on osallistunut iltapäivätoiminnan yhteydessä maksulliseen välipalaan, tulette saamaan maksuhyvityksen siltä ajalta, kun iltapäivätoimintaa ei ole järjestetty. Tämä ei edellytä teiltä toimenpiteitä, vaan hyvitys tulee automaattisesti. 

Pahoittelemme perheille leikkipuiston sulkemisesta aiheutuvaa vaivaa. Kesätoiminta sekä kesäruokailu käynnistyvät osassa puistoista 5.6.2023 ja tiedotamme siitä myöhemmin lisää. 

Sirpa Juuri

varhaiskasvatuksen aluepäällikkö


Lisätietoa:
Leikkipuisto Sanna p. 09 310 42580, osoite Pasilan puistotie 8
Johtava leikkipuisto-ohjaaja Hannele Oja p. 09 310 74093

Puiston Facebook-sivuja ei päivitetä tällä hetkellä teknisen vian vuoksi, mutta seuraa meitä Instagramissa: @leikkipuistosanna! Sieltä löytyy päivittäin infoa tuokioista ja toiminnasta.

Leikkipuisto Sannan piha on aidattu. Käytössä on kaksi hiekkalaatikkoa, liukumäki, vauvakeinut ja kiipeilyteline. Leikkipuiston pihalla on myös leluja vuodenajan mukaan, ne ovat kaikkien käytössä. Pihan sisällä on aidattu pienten lasten piha erikseen. Pihalla on kaksi katosta, toisessa katoksessa on pöytä jonka ääressä voi syödä eväitä. Puistossa on sähkögrilli ja se on lainattavissa arkisin omien eväiden valmistukseen.

Leikkipuisto Sannan sisätilat eivät ole vuokrattavissa


09.01.2023 16:02