Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho

Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta

Leikkipuisto Sannan Luontokerho


Kerhopäivät ovat tiistai, keskiviikko ja torstai kello 9.00-11.30.

Kerhopäivä aloitetaan ulkoilulla Keskuspuistossa. Sisällä syödään eväät, askarrellaan, leikitään ja lauletaan. Kerhossa painottuu liikkuminen luonnossa, sen tutkiminen ja oppiminen luonnon ilmiöistä. Kaveritaitoja harjoitellaan yhdessä ja muistetaan pitää hauskaa!

Kerhoon liittyviä käytäntöjä:
Kerholaisella tulee olla säänmukainen vaatetus. Kerhossa syödään omat pienet eväät muiden kerholaisten seurassa. Eväiden on hyvä olla repussa säilyvät ja juomapullo täytettynä.

Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa leikkipuistoista tai johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Hannele Ojalta, hannele.oja@hel.fi, puh. 09 310 74093.
11.11.2021 12:15