Suoraan sisältöön

Lapsiperheet

Leikkipuistot ovat kaikkia lapsiperheitä varten. Leikkiminen, liikkuminen ja toisten lasten seura ovat tärkeitä lapsille. Järjestämme ohjattua toimintaa, jossa lapset ja aikuiset saavat leikin, liikkeen ja yhdessä tekemisen elämyksiä. Kuuntelemme kävijöidemme ideoita ja toiveita ja järjestämme toimintaa myös yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Leikkipuiston pihalle voi tulla touhumaan oman aikataulun mukaan. 

Pikkulapsiperheiden toiminta

Järjestämme toimintaa mahdollisimman paljon ulkona. Järjestämme toiminnat ja leikkipaikat väljästi – otamme huomioon turvavälit. Leikkipuistojen ja perhetalojen sisätiloissa järjestetään ainoastaan avoimen varhaiskasvatuksen ohjattujen pienryhmien ja leikkitoiminnan kerhojen toimintaa sekä koululaisten iltapäivätoimintaa.
Sisätiloissa järjestettäviin pienryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen tai paikan päällä leikkipuistossa ja perhetalossa.

Leikkipuiston piha-alueilla käytettävissä on leikkipuiston kiinteät leikkivälineet sekä pihalelut ja pelit. Puiston sisätilat, sekä  ja wc:t ovat suljettu.

Leikkipuiston piha-alue on lapsiperheiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Alueen asukkaat voivat järjestää leikkitreffejä sekä tapahtumia leikkipuiston pihalla ja käyttää leikkipuistojen tiloja maksuttomaan alueelliseen toimintaan. Sisätiloja voi myös vuokrata muun muassa perhejuhlia varten. Lisätietoja tilojen vuokraamisesta.

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:


29.01.2021 15:21