Suoraan sisältöön

Lapsiperheet


Leikkipuistot ovat kaikkia lapsiperheitä varten. Leikkiminen, liikkuminen ja toisten lasten seura ovat tärkeitä lapsille. Järjestämme ohjattua toimintaa, jossa lapset ja aikuiset saavat leikin, liikkeen ja yhdessä tekemisen elämyksiä. Kuuntelemme kävijöidemme ideoita ja toiveita ja järjestämme toimintaa myös yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Leikkipuiston pihalle voi tulla touhumaan aina oman aikataulun mukaan. 

Leikkipuistojen avoimen varhaiskasvatuksen ohjattu toiminta

Pikkulapsiperheille järjestetään avoimen varhaiskasvatuksen ohjattua toimintaa niin leikkipuiston sisätiloissa kuin ulkona pihalla. Toiminta on lapsiperheille maksutonta. Toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen ovat perheet ja alueen asukkaat tervetulleita mukaan. 

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston sisätilojen lisäksi leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston pihalelut ja kiinteät leikkivälineet ovat lasten ja perheiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille.

Leikkipuiston piha-alue on lapsiperheiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Alueen asukkaat voivat järjestää leikkitreffejä sekä tapahtumia leikkipuiston pihalla ja käyttää leikkipuistojen tiloja maksuttomaan alueelliseen toimintaan. Sisätiloja voi myös vuokrata muun muassa perhejuhlia varten. Lisätietoja tilojen vuokraamisesta.

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:


19.11.2021 10:23