Suoraan sisältöön

Lapsiperheet

Leikkipuistot ovat kaikkia lapsiperheitä varten. Leikkiminen, liikkuminen ja toisten lasten seura ovat tärkeitä lapsille. Järjestämme ohjattua toimintaa, jossa lapset ja aikuiset saavat leikin, liikkeen ja yhdessä tekemisen elämyksiä. Kuuntelemme kävijöidemme ideoita ja toiveita ja järjestämme toimintaa myös yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Leikkipuiston pihalle voi tulla touhumaan oman aikataulun mukaan. Leikkipuistossa on myös vaipanvaihtoon sopivat tilat.

Pikkulapsiperheiden toiminta

Järjestämme toimintaa mahdollisimman paljon ulkona. Järjestämme toiminnat ja leikkipaikat väljästi – otamme huomioon turvavälit. Leikkipuistojen ja perhetalojen sisätiloissa järjestetään ainoastaan avoimen varhaiskasvatuksen ohjattujen pienryhmien ja leikkitoiminnan kerhojen toimintaa sekä koululaisten iltapäivätoimintaa.
Sisätiloissa järjestettäviin pienryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen tai paikan päällä leikkipuistossa ja perhetalossa.

Leikkipuiston piha-alueilla käytettävissä on leikkipuiston kiinteät leikkivälineet sekä pihalelut ja pelit. Puiston wc- ja käsienpesumahdollisuudet ovat kaikkien käytettävissä puiston aukioloaikana.


Pikkulapsiperheitä kutsutaan erityisesti:

Laulutuokioon maanantaisin klo 10.30-11.00 leikkipuiston pihalle

Ilo liikkua-perheliikuntaan tiistaisin klo 10.45-11.15. Ilmoittautumiset etukäteen tekstiviestillä tai soittamalla p. 0931044746. (Tuokio ohjataan Mikael Agricolan kirkon voimistelusalissa. Sisäänkäynti E-rapusta, pääsisäänkäynnin vasemmalta puolelta)

Vikkelät jalat-leikkituokioon keskiviikkoisin klo 10.30-11.00 leikkipuiston pihalle

Tänään etsitään!-tuokioon torstaisin klo 10.30-11.00 leikkipuiston pihalle

Pikkulapsiperheiden viikko-ohjelmaan leikkipuisto Sepässä voit tutustua tästä.


Leikkipuiston piha-alue on lapsiperheiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Alueen asukkaat voivat järjestää leikkitreffejä sekä tapahtumia leikkipuiston pihalla ja käyttää leikkipuistojen tiloja maksuttomaan alueelliseen toimintaan. Sisätiloja voi myös vuokrata muun muassa perhejuhlia varten. Lisätietoja tilojen vuokraamisesta.


Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:

ma

10:30

Ohjattu laulutuokio leikkipuiston pihalla

Leikkipuisto Seppä

Ohjattu laulutuokio leikkipuiston pihalla. Tuokio sopii kaikenikäisille. Tuokio ohjataan säästä riippumatta.  Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

ti

10:45

Ilo liikkua -perheliikunta leikkipuistossa

Leikkipuisto Seppä

Tervetuloa Ilo liikkua -perheliikuntaan! Leikkipuiston Ilo liikkua -tuokio ohjataan Mikael Agricolan kirkon voimistelusalissa. Ennakkoilmoittautuminen. Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

ke

10:30

Vikkelät jalat -ulkoliikuntatuokio leikkipuistossa

Leikkipuisto Seppä

Tervetuloa leikkimään ja liikkumaan leikkipuiston Vikkelät jalat -tuokioon leikkipuiston pihalle! Tuokio soveltuu kävelemään oppineille.  Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

to

10:30

Tänään etsitään! -ulkoleikkituokio leikkipuistossa

Leikkipuisto Seppä

Tervetuloa Tänään etsitään! -tuokioon leikkipuiston pihalle! Tuokiossa etsitään leikkipuistoon piiloutuneita lapsiperheille tuttuja hahmoja. Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

pe

10:30

Vauvatuokio leikkipuistossa

Leikkipuisto Seppä

Leikkipuiston Vauvatuokioon ovat kaikki vauvaperheet tervetulleita! Täällä viihtyvät niin vauvat kuin heidän vanhempansa. Ennakkoilmoittautuminen. Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>

28.08.2020 09:37