Suoraan sisältöön

Vauvaperheet


Leikkipuisto Seppään ovat kaikki vauvaperheet tervetulleita. Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.


Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti:

Tiistaisin Vauva-aamuun klo 10.00-11.00. Vauvatuokiot järjestetään Agricolan liikuntasalissa. Poikkeuksista ilmoitamme nettisivuillamme sekä Facebookissa.

Vauvatuokioissa lauletaan, lorutellaan, liikutaan, tanssitaan, leikitään ja jaetaan ajatuksia vauva-arjesta. Ohjelmaa toteutetaan kävijöiden toiveiden mukaisesti ja välillä ohjelmassa on myös esimerkiksi sosemaalausta, taikataikinapainantaa, tanssia, juhlia, tai vierailevia keskustelijoita. Toiveita ja ideoita voi vapaasti esittää Sepän ohjaajille.


VAUVAPERHETOIMINTA

Helsingin kaupungin leikkipuistot ja perhetalot järjestävät vauvaperhetoimintaa helsinkiläisille ensimmäisen lapsensa saaneille perheille neuvolan perhevalmennuksen jatkoksi. Tapaamiset järjestetään leikkipuistossa ja toiminta on perheille maksutonta. Jokaiseen aihekokonaisuuteen ilmottaudutaan erikseen. Aiheista voi valita kaikki tai haluamansa aiheen sekä niihin voi osallistua haluamassaan järjestyksessä ja missä toimipaikassa vain. 

Lue lisää: Vauvaperhetoiminta/Helsingin Kaupunki

Seuraa toimintaamme myös Instagramissa ja Facebookissa
22.03.2022 11:38
Facebook
Instagram