Suoraan sisältöön

Lapsiperheet

Korona tilanteen vuoksi, sisätilamme ovat suljetut. Asukastalon vessat ovat käytössä.
Kaikki toimintamme on ulkotoimintaa, toistaiseksi.

Leikkiminen, liikkuminen ja toisten lasten seura ovat tärkeitä lapsille. Leikkipuistot ovat kaikkia lapsiperheitä varten. Järjestämme ohjattua toimintaa, jossa lapset ja aikuiset saavat leikin, liikkeen ja yhdessä tekemisen elämyksiä. Kuuntelemme kävijöidemme ideoita ja toiveita ja järjestämme toimintaa myös yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Leikkipuistoon voi tulla touhumaan oman aikataulun mukaan. Sisällä voi leikkimisen lisäksi lämmittää ruokaa ja keittää kahvia ja teetä. Leikkipuistossa on myös vaipanvaihtoon sopivat tilat.

Leikkipuiston piha-alue on lapsiperheiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Alueen asukkaat voivat järjestää leikkitreffejä ja tapahtumia leikkipuiston pihalla ja käyttää leikkipuistojen tiloja maksuttomaan alueelliseen toimintaan. Sisätiloja voi myös vuokrata muun muassa perhejuhlia varten. Lisätietoja tilojen vuokraamisesta.

Viikko-ohjelmamme syksyllä 2020

Ma
 Perhetreffit puiston pihalla. Käytössä kiinteät leikkivälineet ja osa pyöristä. 
Ti

Aarteet-kerho klo 9-11. Olemme ulkona säästä riippumatta.

 
Ke


klo 10-11 Kotoklubi Kulttuuri Kaneli, käymme läpi sanaston toistomenetelmää käyttäen. Kulttuuri Kanelissa kokeillaan ja tehdään monipuolisia puuhia vaihtuvilla teemoilla. Toiminta sopii kaikenikäisille.

To

Aarteet-kerho klo 9-11. 
 Kerholaisten ja perheiden yhteinen  tuokio noin klo 10:00.

PePerjantain Perhe Peuhat klo 10:00. Koko perheen liikunta-aamu. Sopii ihan kaiken ikäisille.Koululaisten iltapäivä-toiminta klo 11.30-16.30.
 


Tulevaa toimintaa:


03.09.2020 14:56