Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Traktori

Tyynelänkuja 7
00700 Helsinki
PL 78997, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 58617
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Traktori


Leikkipuisto on kiinni ajalla 9.1.-4.6.2023 varhaiskasvatuksen henkilöstötilanteen johdosta. Kevään aikana avoinna on 25 leikkipuistoa. Katso avoinna ja suljettuna olevat leikkipuistot.

lp.traktori@hel.fi

Haku koululaisten iltapäivätoimintaan ensi lukuvuodelle on 6.3.-1.5.2023

Leikkipuisto Traktori järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille ja erityisen tuen oppilaille.

Hakuohjeet löytyvät osoitteesta hel.fi/iltapaivatoiminta.

Tietoa toiminnasta
Iltapäivätoiminnassa lapsilla on mahdollisuus ohjattuun leikkiin, liikkumiseen, pelaamiseen ja ulkoiluun sekä kavereiden tapaamiseen ja rentoutumiseen turvallisessa ymäristössä. Toimintaa ideoidaan, suunnitellaan ja järjestetään yhdessä lasten kanssa. Yhdessä luomme toisia kunnioittavan, turvallisen ja kannustavan toimintaympäristön.
 
Asiakasmaksu
Asiakasmaksu on 100 € /kk klo 16.00 saakka ja 120 € /kk klo 17.00 saakka sisältäen välipalan ja vakuuutuksen.Tulojen perusteella voi hakea maksun alentamista tai vapautusta maksusta, ohjeet löydät täältä.

Toimintaan voit tutustua leikkipuiston instagram- ja internetsivuilla.


Leikkipuisto Traktori on suljettu 9.1.-4.6.2023 päiväkotien henkilöstövajeen johdosta

Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksessa kärsitään vaikeasta henkilöstövajeesta, jonka johdosta leikkipuistojen henkilöstöä joudutaan siirtämään määräaikaisesti työskentelemään päiväkoteihin turvataksemme lakisääteiset palvelut. Leikkipuiston työntekijät ovat siirtyneet määräaikaisesti töihin päiväkoteihin ajalla 9.1.–4.6.2023. Leikkipuisto pysyy tämän ajan suljettuna. Kaikki leikkipuiston ohjattu toiminta on valitettavasti kiinni leikkipuiston sulkuajan. Ohjattua toimintaa on mm. kerhotoiminta, uniohjaus, vauvaperhetoiminta, avoin iltapäivätoiminta, Kotiva-kurssit sekä Kotoklubi Kanelin toiminta.

Leikkipuiston piha-alue on perheiden käytössä myös leikkipuiston ollessa suljettuna. Koillisella alueella ovat avoinna leikkipuistot Kesanto (Töyrynummi)Kotinummi (Malmi), Kankarepuisto (Jakomäki) ja Viikkari (Viikki). Lisäksi leikkipuisto Loru toimii Oodissa.

Sovitut, vakituiset ilta- ja viikonloppukäytöt leikkipuistossa jatkuvat. Ilta- ja viikonloppukäyttöä on vain pysyville asiakkaille, joilla on sovittu viikoittainen kerho tai vastaavaa toimintaa ja tilaan avaimet. Vuokraaja huolehtii tilan siivouksesta. Alueen avoinna olevissa puistoissa ilta- ja viikonloppukäyttö jatkuu normaalisti.

Mikäli lapsenne on osallistunut iltapäivätoiminnan yhteydessä maksulliseen välipalaan, tulette saamaan maksuhyvityksen siltä ajalta, kun iltapäivätoimintaa ei ole järjestetty. Tämä ei edellytä teiltä toimenpiteitä, vaan hyvitys tulee automaattisesti.

Pahoittelemme perheille leikkipuiston sulkemisesta aiheutuvaa vaivaa. Kesätoiminta sekä kesäruokailu käynnistyvät osassa puistoista 5.6.2023 ja tiedotamme siitä myöhemmin lisää.

Paavali Pipatti
varhaiskasvatuksen aluepäällikkö
Löydymme INSTAGRAM leikkipuistotraktori


Facebook EI OLE KÄYTÖSSÄ
10.03.2023 14:39