Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho

Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta

Kerhot Malmi-Latokartano alueella.

Kerhoesite 2021-22.


Leikkipuisto Traktorin kerho

Maanantaisin ja tiistaisin klo 9:00-11:30.

Aloitamme kerhon ulkoilulla klo 9.00. Ulkoilemme säästä riippuen puolesta tunnista tuntiin, joten sään mukainen pukeutuminen on tärkeää. Turvallisuuden takia vanhemmat huolehtivat kerholaisille kerholiivit päälle ja kerholainen "luovutetaan" ohjaajalle ennen vanhemman lähtöä puistosta. Sisällä aloitamme alkupiirillä, jossa laulamme ja kerromme kuulumisia. Tämän jälkeen on omien eväiden aika. Eväät voivat olla esim. jukurtti, leipä, välipalakeksi, pilkottu hedelmä tai vihannes. Eväshetken jälkeen mm. leikimme, laulamme, loruilemme, jumppaamme ja taiteilemme. Kerhon lopuksi pidämme pienen loppupiirin. Kerho päättyy klo 11.30 ja lapset haetaan sisältä.

Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa alueen johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Nina Vuorelta, nina.vuori@hel.fi, puh. 09 310 58693.27.04.2021 12:43