Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Traktorin toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti:

tiistaisin vauvatreffeille klo 10-11.30. Vauvatreffeillä leikitään, liikutaan, lauletaan ja lorutellaan. Välillä on askartelua.

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Tulevat etävauvaperhetoiminnan ajat Traktorissa:

To 11.3.21   klo 10.00-11.30 Yhdessä vauvan kanssa (Teamsin kautta)
To 25.3.21 klo 10.00-11.30 Voimavaroja arkeen, vanhempana oleminen (Teamsin kautta)
To 8.4.21   klo 10.00-11.30 Vauvan vuorokausirytmi (Teamsin kautta)

Lisätietoa ja tulevat vauvaperhetoiminnan ajat löydät linkistä:  Vauvaperhetoiminta

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.09.02.2021 10:39