Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Traktorin toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti:

keskiviikkoisin vauvatreffeille klo 9.30-11.30. Vauvatreffeillä leikitään, liikutaan, lauletaan ja lorutellaan. Välillä on askartelua.

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Tulevat vauvaperhetoiminnan Traktorissa ajat:

To 27.2. klo 9.00-10.30 Yhdessä vauvan kanssa
To 12.3. klo 9.00-10.30 Voimavaroja arkeen, vanhempana oleminen
To 26.3. klo 9.00-10.30 Vauvan vuorokausirytmi

Malmi-Latokartano alueen vauvaperhetoiminnan esite


Valvottaako vauva?
Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.05.03.2020 13:10