Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Tullinpuomi

Mannerheimintie 81a
00270 Helsinki
PL 27912, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 41772, +358 40 334 4214
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Tullinpuomi

Leikkipuisto Tullinpuomi

lp.tullinpuomi@hel.fi

Tullinpuomi on avoinna ma-pe klo 9.00-16.30

Leikkipuistoon saa aina tulla!


Asiakastiedote 9.9.2021

Vauva- ja pikkulapsiperheiden toimintaa järjestetään 13.9. alkaen myös leikkipuistojen ja perhetalojen sisätiloissa

Leikkipuistojen vauva- ja pikkulapsiperheiden ohjattua ryhmätoimintaa on järjestetty 1.9.2021 alkaen ulkotoimintana. Perhetalojen toiminta on ollut suljettuna.

• Vauva - ja pikkulapsiperheiden ohjattua avoimen varhaiskasvatuksen ryhmätoimintaa järjestetään 13.9.2021 alkaen myös leikkipuistojen ja perhetalojen sisätiloissa. Ryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen ja ryhmän osallistujien määrää tarvittaessa rajataan. Ilmoittautumisohjeet löydät leikkipuiston tai perhetalon internetsivulta tai soittamalla.

• Wc:t ja käsienpesumahdollisuus ovat käytettävissä. Leikkipuistojen ja perhetalojen sisätilat on varattu vain ryhmätoiminnoille: kerhot, vauva- ja pikkulapsiperheiden toiminta ja koululaisten iltapäivätoiminta.

• Leikkipuistojen piha-alueet, kiinteät leikkivälineet ja pihalelut ovat lasten ja perheiden käytössä.

• Toiminnassa noudatetaan voimassa olevaa koronaohjeistusta ja henkilökunta ohjaa ja opastaa koronaturvallisuudessa. Sisätiloissa suositellaan käyttämään kasvomaskia.

Tule leikkipuistoon ja perhetaloon vain terveenä ja noudata turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Käytä kasvomaskia suositusten mukaisesti, muista turvavälit ja huolehdi käsienpesusta.

Leikkipuistojen piha-alueilta löytyy tekemistä vaihtuvilla leikkivälineillä ja teemoilla. Lapsi ja oma aikuinen voivat yhdessä leikkiä turvallisesti. Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.

Lisätietoa:
www.hel.fi/leikkipuistot

Tervetuloa leikkipuistoon!


Tarkemmat tiedot julkaistaan nettisivuillamme ja leikkipuiston Facebook -sivulla.


Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Tullinpuomin tiloja vuokrataan myös ilta- ja viikonloppukäyttöön, mikäli Korona-tilanne sallii tämän. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään.


Tullinpuomin leikkipuisto on ympäristöltään monipuolinen kallioineen ja metsineen. Se sijaitsee Mannerheimintien ja kauniin Keskuspuiston laidalla. Puiston pihalla on mm. kiipeilyteline, pienille ja isoille liukumäet, keinuja, urheilukenttä ja skeittiramppi. Talvipakkasilla urheilukenttä jäädytetään luistinradaksi. Leikkipuistosta löytyy myös kalliouima-allas, joka on käytössä kesäisin.


Leikkipuistossa järjestetään mm. tuokioita lapsiperheille huomioiden vallitsevan Korona-tilanteen. Tullinpuomissa toimii leikkitoiminnan kerho (2-4-vuotiaille lapsille) maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9-11.30. Kerhoon voi ilmoittautua ympäri vuoden. Iltapäivisin järjestetään leikkipuistossa iltapäivätoimintaa 1-2-luokkalaisille. Lisätietoa voit kysyä puistosta. Myös iltapäivätoimintaan voi ilmoittautua ympäri vuoden.


Virtuaalisesti  voi Helsinki-kanavallla nauttia Tänään leikitään leikkipuistossa -tuokioista, jotka on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. 

    
13.09.2021 15:47
hsl-logo Reittiopas.fi

: