Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Tullinpuomi

Mannerheimintie 81a
00270 Helsinki
PL 27912, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 41772
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Tullinpuomi

Leikkipuisto Tullinpuomi

Leikkipuisto on kiinni ajalla 9.1.-4.6.2023 varhaiskasvatuksen henkilöstötilanteen johdosta. Kevään aikana avoinna on 25 leikkipuistoa. Katso avoinna ja suljettuna olevat leikkipuistot.

lp.tullinpuomi@hel.fiLeikkipuistojen ja perhetalojen sisätilat, leikkipuistojen piha-alueet, kiinteät leikkivälineet ja pihalelut ovat lasten ja perheiden käytössä.

Tule leikkipuistoon ja perhetaloon vain terveenä ja noudata turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Käytä kasvomaskia suositusten mukaisesti, muista turvavälit ja huolehdi käsienpesusta.

Leikkipuistojen piha-alueilta löytyy tekemistä vaihtuvilla leikkivälineillä ja teemoilla. Lapsi ja oma aikuinen voivat yhdessä leikkiä turvallisesti. Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.

Lisätietoa:
www.hel.fi/leikkipuistot

Tarkemmat tiedot julkaistaan nettisivuillamme ja leikkipuiston Facebook -sivulla.


Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Tullinpuomin tiloja vuokrataan myös ilta- ja viikonloppukäyttöön. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään.


Tullinpuomin leikkipuisto on ympäristöltään monipuolinen kallioineen ja metsineen. Se sijaitsee Mannerheimintien ja kauniin Keskuspuiston laidalla. Puiston pihalla on mm. kiipeilyteline, pienille ja isoille liukumäet, keinuja, urheilukenttä ja skeittiramppi. Talvipakkasilla urheilukenttä jäädytetään luistinradaksi. Leikkipuistosta löytyy myös kalliouima-allas, joka on käytössä kesäisin.


Leikkipuistossa järjestetään mm. tuokioita lapsiperheille huomioiden vallitsevan Korona-tilanteen. Tullinpuomissa toimii leikkitoiminnan kerho (2-4-vuotiaille lapsille) maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9-11.30. Kerhoon voi ilmoittautua ympäri vuoden. Iltapäivisin järjestetään leikkipuistossa iltapäivätoimintaa 1-2-luokkalaisille. Lisätietoa voit kysyä puistosta. Myös iltapäivätoimintaan voi ilmoittautua ympäri vuoden.


Virtuaalisesti  voi Helsinki-kanavallla nauttia Tänään leikitään leikkipuistossa -tuokioista, jotka on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. 


Otamme vastaan paperisia varhaiskasvatushakemuksia
Vi tar emot ansökningar om småbarnspedagogik i pappersform
We accept paper applications to early childhood education
02.01.2023 09:54
hsl-logo Reittiopas.fi

: