Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Tuorinniemi

Agnetankuja 4
00810 Helsinki
PL 81965, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 56515
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Tuorinniemi

Leikkipuisto Tuorinniemi

lp.tuorinniemi@hel.fi  

Leikkipuisto on avoinna arkisin ma-pe klo 9-16.30


Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään.  Leikkipuiston WC ja sisätilat ovat tällä hetkellä suljettuina.

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden. Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Toimintamme on lapsiperheille maksutonta. Tuokiot pidetään ulkona pikkupihalla. Huomioimme toiminnassa turvavälit ja hyvän käsihygienian. Tuokioihin voit tulla mukaan ilman ennakkoilmoittautumista.

 

Myös aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään!

 

Leikkipuisto Tuorinniemen pikkupiha on aidattu.  Käytössä on hiekkalaatikko hiekkaleluineen, vauvakeinut, sekä palikkahuone (korona-aikaan suljettu), jossa voi rakentaa ja leikkiä isojen rakennuspalikoiden kanssa. Aitaamattomalla isolla pihalla käytössä ovat liukumäki, kiipeilytelineet, trampoliinit, keinut ja hiekkalaatikko. Isolla pihalla on myös pieni tekonurmikukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä. 

Lasitetussa katoksessa eli Lasipalatsissa on pöydät ja tuolit ja siellä voi puiston aukioloaikoina vaikkapa nauttia eväitä (korona-aikaan suljettu). Leikkipuistossa on myös suuri hiekkakenttä ja jalkapallomaalit. Kenttä on talvisin jäädytetty ja siellä voi käydä luistelemassa.


Leikkipuistossa järjestetään maanantaisin ja perjantaisin suomen kielen opetusta Kotiva-kurssin muodossa klo 9.00-11.30. Kotiva-kurssin järjestää Stadin ammattiopisto. Kotiva-kurssit ovat koronan takia tauolla.

KOTIVA - Helsingin kaupungin suomen kielen kurssit pienten lasten kotivanhemmille


Leikkipuisto Tuorinniemi sijaitsee Herttoniemenrannassa, lyhyen kävelymatkan päässä Herttoniemen metroasemasta. Leikkipuistoon pääsee kätevästi busseilla 81, 84, 85, 86 ja 88. Parkkipaikkoja on rajoitetusti. Pyörille on leikkipuistossa useita pyörätelineitä.

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:
21.12.2020 12:28