Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Ulvila

Ulvilantie 17
00350 Helsinki
PL 35914, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 41760
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Ulvila

Leikkipuisto Ulvila

Tehdään yhdessä Helsingin leikkipuistoista mahtavia kaikille!

Helsingin kaupunki kehittää leikkipuistoja Vetovoimainen leikkipuisto -hankkeessa. Tavoitteena on leikkipuistojen tunnistettavuuden, saavutettavuuden ja houkuttavuuden parantaminen. Haluamme, että leikkipuistot ovat kaikille yhteisiä, avoimia kohtaamispaikkoja asuinalueilla. Rakennamme yhdessä leikkipuistoista kaupunginosien sydämiä, joihin kaikki ovat tervetulleita. Leikkipuistoissa on ohjattua toimintaa kaikkien helsinkiläisten lapsiperheiden tarpeisiin.

Vastaa Vetovoimainen leikkipuisto-kyselyyn 11.12.2020 mennessä: https://cutt.ly/Xg5XXEO


Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa tulla aina leikkimään. Leikkipuiston sisätiloista löytyvät wc:t ja käsienpesupaikat. 

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden. Noudatamme toiminnassamme opetus ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallistuksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Voit nauttia virtuaalisesti Tänään leikitään leikkipuistossa -tuokioista, jotka on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. 

lp.ulvila@hel.fi  

Avoinna ma-pe klo 9-16.30


Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:


Leikkipuisto Ulvilan pihalla on kesäisin kahluuallas käytössä. Pihalla on hiekkalaatikko, kaksi liukumäkeä, vauvakeinut, lautakeinut, laivakeinu ja kiipeilyteline. Terassilla on pöydät ja tuolit ja siellä voi puiston aukioloaikoina vaikkapa nauttia eväitä. Urheilukenttä jäädytetään talvella luistinradaksi.

04.12.2020 12:23