Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Vähätupa

Vähäntuvantie 4 a
00390 Helsinki
PL 39913, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 41679
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Vähätupa

Leikkipuisto Vähätupa

Leikkipuisto Vähätupa

lp.vahatupa@hel.fi
Avoinna arkisin kello 9:00-16:00.

Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Puiston lelut ja ulkoleikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille.

Toimintamme on lapsiperheille maksutonta. Leikkipuiston ohjelma pikkulapsiperheille löytyy Lapsiperheet-linkin takaa sekä Fb-sivuiltamme ja Instagramista. Aamupäivisin puiston sisätilat ovat vapaasti asikkaiden käytössä leikkeihin ja yhdessäoloon.

Iltapäivisin kello 12-16 välisenä aikana leikkipuiston sisätilat on varattu koululaisten iltapäivätoiminnan käyttöön.

Koululaisten iltapäivätoiminta 1.-2.-luokkalaisille ja erityisen tuen oppilaille järjestetään puistossamme perusopetuslain mukaisena ryhmätoimintana. Muut koululaiset ovat aina tervetulleita leikkimään ja viihtymään puiston pihalle ilman ennakkoilmoittautumista. Lisätietoa koululaisten iltapäivätoiminnasta saa Koululaiset -linkin takaa.

Konalassa sijaitsevassa leikkipuistossa on avarat ja viihtyisät tilat monenlaiselle toiminnalle. Toiminta on suunnattu aamupäivisin alle kouluikäisille ja iltapäivisin sekä koulujen loma-aikoina koululaisille. Vähätuvan toiminta-ajatuksena on olla viihtyisä, kiireetön ja kodinomainen kohtaamispaikka alueen asukkaille. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä asiakkaiden kanssa.Leikkipuiston ohjaajat luovat kaikenikäisille lapsille turvallisen ja mukavan vapaa-ajanvietto paikan.

Ympäristöltään Vähätupa on vehreä ja tilava. Puistoa ympäröi metsä, kävelytie ja urheilukenttä. Pihalla on koripallokorit, sählymaalit, aidattu leikkialue pienemmille, keinut, liukumäki, iso ”hämähäkki” kiipeilyteline ja kahluuallas, jossa voi pelata  vaikka pallopelejä. Leikkipuistorakennus on tilava ja sisällä on mahdollisuus leikkiä, pelata, askarrella, lueskella ja osallistua puiston ohjattuun toimintaan. Vähätupa on avoin kohtaamis- ja toimintapaikka. Alueen asukkailla on jatkuvasti mahdollisuus ideoida ja toteuttaa toimintaa - ottaa puisto omakseen. Tulethan juttelemaan ohjaajille kun sinulla on ideoita! Meidät tavoitat myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Puistossa työskentelevät 2023:
Maaret, sosiaaliohjaaja
Nina, ohjaaja
Virpi, ohjaaja
Susanna, sosiaaliohjaaja

Leikkipuistoyksikkö Kaarelan esihenkilö: 
Laura Autio p. 09 310 41341


Tilojen vuoraus:

Puiston tiloja voi vuokrata. Olethan yhteydessä puistoon vuokrausasioissa puhelimitse tai sähköpostitse.


Ajankohtaista:


21.03.2023 11:35